• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Acanthus & Cennet Barut Collection
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at mellom 15. nov - 15. mars har vi begrenset guideservice. Det betyr at det ikke vil være guide på flyplassen ved ankomst og retur eller på hotellene. En skandinavisk / engelsktalende guide vil være tilgjengelig for nødsituasjoner på telefon + 90 541 539 5000.


Hvis du ønsker å tilbringe ferien i luksuriøse omgivelser, er Acanthus & Cennet Barut Collection et utmerket valg. Hotellet består av to bygninger og ligger rett ved den koselige strand promenaden i Side. Det er fasiliteter og aktiviteter for både store og små og hotellet er som skapt for en fantastisk ferie.

 

Hotellet har et innbydende bassengområde med solterrasse, solsenger og parasoller, og her er det plass til både en avkjølende dukkert og hyggelige stunder i solen. For de aller minste gjestene er det selvsagt et barnebasseng å plaske rundt og ha det gøy i. Hotellet har også et innendørsbasseng (åpent i vintermånedene). Rett nedenfor hotellet ligger hotellets private strand med gratis solsenger og parasoller som inviterer til herlige dukkert i Middelhavet, du trenger bare å krysse strand promenaden for å komme hit. Det er også en egen sone kun for voksne.

 

Unn deg selv et besøk på hotellets spasenter for en avslappende massasjebehandling, hammam og badstue (alle behandlinger i spasenteret mot betaling.) For den aktive reisende er det blant annet mulighet til å spille tennis, boccia, volleyball eller trene i treningsstudioet.

 

Oppholdet er med Ultra All Inclusive, og vi kan garantere at ingen må gå sultne eller tørste her. Både på dagtid og kveldstid tilbyr hotellets animasjonsteam underholdning og morsomme aktiviteter. Det finnes også en internasjonal miniklubb for alle barn i alderen 4-12 (ikke-skandinavisktalende personale).

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film og lignende.


Rom informasjon

Superior-rom
Pent møblert rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rom har en dobbeltseng eller to enkeltsenger og sovesofa/lenestol, TV, telefon, sentralstyrt luftkondisjonering, minibar, safe, vannkoker med kaffe og te, liten kaffemaskin og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Swim Up Rom
Pent møblert rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rom har en dobbeltseng eller to enkeltsenger og sovesofa/lenestol, TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, minibar, safe, vannkoker med kaffe og te, liten kaffemaskin og terrasse med solsenger. Bad med dusj, toalett og hårføner. Utgang til felles basseng direkte fra terrassen. Bassenget er oppvarmet mellom 1. november og 31. mars.

 

Familierom
Pent møblert rom for 4 personer med to soverom. Ett soverom med en dobbeltseng og ett med to enkeltsenger. I tillegg har rommet TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, minibar, safe, vannkoker med kaffe og te, liten kaffemaskin og balkong.
Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Ultra All Inclusive

 

Måltider & Snacks

Frokost

07:00 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 10:30

Lunsj

12:30 – 14:30

Middag

19:00 – 21:30

Patisserie

10:00 – 17:00

Is

10:00 – 17:30

Sushi

13:00 – 15:00

Nattsnacks

23:00 – 02:00

 

 

Drikke

Pool Bar

10:00 – 00:00

Panora Lounge & Terracce Lobby Bar

24 timer

Maison Plage

08:00 – 23:00

 

 

A'la Carte restauranter  Inkludert. Husk å reservere bord.

Roka Fisk og sjømat *

19:00 – 21:30

Safran International

19:00 – 21:30

Lavanta Italiensk

19:00 – 21:30

Maison Plage All Day Dining**

08:00 – 23:00

* Åpent i sommermånedene
** Bare inkludert i sommermånedene

 

Utvalgt importert alkohol, spesialkaffe, flaskedrikker og ferskpresset fruktjuice er ikke inkludert i Ultra All Inclusive-konseptet.

 

Alle behandlinger i spa-avdelingen og utvalgte sportsaktiviteter (inkludert vannsport på stranden) mot betaling. Utleie av tennisutstyr mot betaling.

 

Du kan låne badehåndklær på hotellet.

 

Ingen alkoholservering til personer under 18 år. Høy musikk fra hotellets underholdnings- og aktivitetsprogrammer og trafikk kan forekomme.

 

Anstendige bekledning kreves i A'la Carte-restaurantene.

 

Utendørs restauranter, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten å informere Mixx Travel. Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng - Barnebasseng - Innendørs svømmebasseng - Ultra All Inclusive - Gratis internett
Privat strand 10 m – Side sentrum 1,5 km – Lokalt sentrum 100 m

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom