Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost

Mixx Travel nyhetsbrev
Mixx Travel nyhetsbrev
Tilbud, reisetips og nyheter på e-post?
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-Mail
Samtaletid
Ring
23966899
Kart

Akman Beach Apart Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Hotellbeskrivelse

Akman Beach Apart Hotel er et godt leilighetshotell som ligger nær busstasjonen i Alanya og ca. 35 m. fra Kleopatra-stranden. Her har du friheten til å tilberede små måltider selv - et av byens største supermarkeder ligger rett overfor hotellet, så shopping er enkelt å gjøre.


Hotellet har et koselig bassengområde med basseng, barnebasseng og solterrasse med solsenger og parasoller. På hotellet finner du også en god restaurant og 2 barer. I høysesongen organiserer hotellet kveldsunderholdning en gang i uken.


Trådløst internett er tilgjengelig. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen vanligvis er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

Rom informasjon

To-roms leilighet

Hyggelige, enkelt innredede leiligheter med to rom for maksimalt 4 personer. Alle leilighetene er innredet med ett soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og en kombinert sove- og stue med åpent kjøkken og sovesofa. Leilighetene har tekjøkken med mest nødvendig kjøkkenutstyr, telefon, TV, klimaanlegg (ekstra kostnad), safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Akman Beach Apart Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost