Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost

Mixx Travel nyhetsbrev
Mixx Travel nyhetsbrev
Tilbud, reisetips og nyheter på e-post?
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-Mail
Samtaletid
Ring
23966899
Kart

Almera Park Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Hotellbeskrivelse

Almera Park er et koselig kompleks bestående av ferieleiligheter som ligger i den østlige delen av Alanya ca. 350 m fra stranden. Hotellet består av en hovedbygning og anneksbygning.

Her er to bassengområder: Ett med basseng og barnebasseng, og ett med basseng med tre vannsklier og et barnebasseng. I bassengbaren kan du nyte kald drikke, og  i restauranten kan du få et godt måltid. Det finnes også et mindre spa-senter med badstue og hammam på hotellet.

Hotellet ligger i et rolig område, noen kilometer fra Alanya sentrum, men det finnes flere restauranter og butikker i området.

Trådløst internett er tilgjengelig på hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen er både treg og veldig ustabil og at det ikke er mulig å streame film etc.


Måltider er ikke inkludert.

Rom informasjon

2-roms leiligheter:

Fine, enkelt innredede to-roms leiligheter for maksimalt 4 personer, som ligger i hovedbygningen eller anneksbygningen. Alle leilighetene er innredet med ett soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og en kombinert sove- og stue med åpent kjøkken og sovesofa. Leilighetene inneholder tekjøkken med mest nødvendig kjøkkenutstyr, vannkoker, mikrobølgeovn, telefon, TV, klimaanlegg (ekstra kostnad), safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Almera Park Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost