• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Amanti Made For Two Hotel
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at vi ikke har guideservice på Kypros.

 

5-stjerners Amanti Made For Two er et nybygd voksenhotell for par som ligger i Ayia Napa. Hotellet er perfekt for par som ønsker en avslappende ferie i luksuriøse omgivelser.

 

Hotellets eksklusive bassengområde er innrammet av svaiende palmer og inviterer til late dager i solen og forfriskende dukkerter. Her kan du slappe av på de myke solsengene i skyggen av en parasoll eller ta en dukkert i det herlige " infinity-basseng". Solsenger og parasoller tildeles alle gjester ved ankomst, som du så har under hele oppholdet. Hvis du foretrekker sand og saltvann, ligger stranden en kort spasertur fra hotellet.

 

Ønsker du og reisefølget å unne deg litt ekstra luksus sammen, har hotellet en eksklusiv spa-avdeling. Det er blant annet relax-avdeling, innendørsbasseng, badstue, dampbad og behandlinger for par (ekstra avgift). Det er også et treningsstudio her og mulighet for å være med på en yoga- eller meditasjonsøkt.

 

Oppholdet inkluderer halvpensjon og hotellet har fire restauranter med ulike temaer.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at internettforbindelsen kan være både treg og ustabil og at det sjelden er mulig å streame film ol.

Rom informasjon

Deluxerom
Elegant innredet rom for 2 personer med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, klimaanlegg, safe, minibar, strykejern og strykebrett, kaffemaskin og balkong eller terrasse. Bad med badekar eller dusj, toalett, badekåper og hårføner.

 

Superiorrom
Elegant innredet, litt større rom for 2 personer med en dobbeltseng, TV, klimaanlegg, safe, minibar, strykejern og strykebrett, kaffemaskin og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett, badekåper og hårføner.

Måltid

Halvpensjon inkludert.

 

Alle behandlinger i SPA-avdelingen er mot betaling.

 

Utbudet av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

 

Vær oppmerksom på at utendørsfasiliteter som stranden, strandklubben, restauranten, baren og bassenget kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten å varsle Mixx Travel.

Vis mer info Vis mindre
Info

Voksenhotell (+18) – Basseng – Restaurant – Bar – Gratis internett
Avstand til strand 650 m - Ayia Napa sentrum 600 m

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom