• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Artemis Hotel
Hotellbeskrivelse
Artemis Hotel Apartments tilbyr 89 leiligheter fordelt på 5 etasjer, som kan nås med en heis. Det flerspråklige personalet i resepsjonen i lobbyen er behjelpelig ved inn- og utsjekking. Bagasjeoppbevaring og en safe er blant tjenestene som tilbys. WiFi er tilgjengelig på fellesområdene (uten ekstraavgift). I turskranken kan du få hjelp med å bestille utflukter. På supermarkedet kan du gjøre de daglige innkjøpene. En vakker hage og en lekeplass finnes på eiendommen til leilighetshotellet. Blant overnattingsstedets andre fasiliteter finner du et TV-rom og et lekerom. Den som ankommer med sitt eget kjøretøy, kan sette det fra seg uten ekstraavgift på parkeringsplassen til hotellet. Andre tjenester som tilbys, er transport til/fra flyplassen, romservice, vaskeriservice, en frisør, et myntvaskeri og en egen transporttjeneste.
plassering / beliggenhet
Dette strandhotellet ligger ved en hovedgate et par minutters gange fra Protaras sentrum.
Rom informasjon
Et klimaanlegg og individuelt justerbar oppvarming sørger for et behagelig inneklima på rommene. Fra balkongen eller terrassen, som er en del av standardutrustningen på de fleste rom, har gjestene havutsikt. Gjestene får en god natts søvn i sovesofaen. Separate soverom kan bestilles. Ekstrasenger kan fremskaffes på forespørsel. Det sikreste oppbevaringsstedet for gjestenes eiendeler er safen. For gjester som lager mat selv, er kjøkkenkroken utstyrt med kjøleskap, minikjøleskap, komfyr og te-/kaffekoker. Strykejern/-brett er tilgjengelig, og sørger for at gjestene får ytterligere komfort. Dessuten finnes det Internett-tilgang, telefon med direktevalg, TV og radio. Som en spesialtjeneste tilbys gjestene kosmetikkprodukter på badene. I tillegg kan du bestille rom tilpasset rullestolbrukere. Leilighetshotellet tilbyr 89 rom for ikke-røykere.
Mat / Drikke konsept
Serveringstilbudene omfatter en røykfri restaurant, en spisesal, en kafé og en bar. Overnattingsstedet tilbyr følgende forpleiningsalternativer: overnatting inkl. frokost, halvpensjon, helpensjon og all-inclusive. Gjestene tilbys en lekker og rikholdig buffet til frokost, lunsj og middag. I tillegg tilbyr hotellet snacks. Leilighetshotellet har et utvalg av drikkevarer med og uten alkohol.
Sport og underholdning
Badeanlegget med utendørs- og innendørsområder innbyr til avslappende badefornøyelser. Barna kan more seg i et plaskebasseng. Innbydende solsenger og skyggeskapende parasoller står klare til bruk på terrassen. I basseng-/snackbaren blir det servert forfriskende drikkevarer. Den som ønsker å mosjonere, tilbys tennis, sandvolleyball og volleyball. Med windsurfing, seiling og dykking er overnattingsstedet også et godt valg for vannsportutøvere. Hotellet tilbyr sportsentusiaster mange aktiviteter også innendørs, som et treningsrom, bordtennis, biljard, dart og squash. Leilighetshotellets velværetilbud inkluderer et spa, en badstue og en skjønnhetssalong. Et diskotek og en miniklubb gjør utvalget av fasiliteter komplett. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 127107
Payment Type
Følgende betalingskort godtas på overnattingsstedet: VISA og MasterCard.
Vis mer info Vis mindre
Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom