• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Atermono Boutique Resort & Spa
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at vi ikke har guider i Rethymnon. Våre guider i Chania kan kontaktes pr. telefon.

 

Atermono Boutique Resort & Spa er et eksklusivt og moderne boutique hotell beliggende i rolige omgivelser med direkte adgang til den skjønne Platanes strand. Hotellet er særdeles egnet for par som gjerne vil bo riktig godt i lekre omgivelser tett på både strand og by. Ønsker man å virkelig skjemme seg bort vil vi varmt anbefale opphold i et Deluxe Suite rom med privat basseng.

 

Her er det et flott bassengområde hvor du kan nyte solen og en dukkert i bassenget. Fra hotellet skal man kun gå få skritt før du står med tærne i sanden. Frokosten serveres i restauranten, hvor man naturligvis også kan kjøpe lunsjsnacks og lekre middagsretter.

 

I SPA senteret er det god mulighet for å skjemme seg selv bort (alle behandlinger mot betaling), her finnes det også et innendørs basseng og et fitnessrom.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær dog oppmerksom på at forbindelsen er både langsom og ustabil, og at det ikke er mulig å streame film etc. 
Rom informasjon

Superior Rom
Elegant innredede rom til 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning på sovesofa. Alle rom inneholder en dobbeltseng eller to enkeltsenger, en sovesofa, TV, telefon, aircondition, safe, minikjøleskap, vannkoker, strykejern, strykebrett og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner. 
Vær oppmerksom på at de fleste Superior-rommene ligger i 1. etasje.

 

Deluxe Rom
Elegant innredede rom til 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning på sovesofa. Alle rom inneholder en dobbeltseng eller to enkeltsenger, en sovesofa, TV, telefon, aircondition, safe, minikjøleskap, vannkoker, strykejern, strykebrett og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner. 


Deluxe Suite 
Elegant innredet rom i 2 etasjer for 2 personer, med mulighet for to ekstra senger på sovesofaen. Alle rommene har hems med dobbeltseng og stue med sovesofa, TV, telefon, klimaanlegg, safe, minikjøleskap, vannkoker, strykejern, strykebrett og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Deluxe Suite med delvis havutsikt og privat basseng
Elegant innredede rom i 2 etasjer til 2 personer med mulighet for to oppredninger på sovesofa. Alle rom inneholder en hems med en dobbeltseng, og et oppholdsrom med sovesofa, TV, telefon, aircondition, safe, minikjøleskap, vannkoker, strykejern, strykebrett og terrasse med privat basseng (12 m2). Bad med badekar, dusj, toalett og hårføner. 

Måltid
Frokost inkl. 
Betalte tjenester

De greske myndigheter krever skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer og er avhengig av hotellets kategori (antall stjerner) samt antall av overnattinger. Skatten skal betales direkte til hotellet ved check-in. Vær oppmerksom på at Mixx Travels klassifisering av hoteller kan variere fra den offisielle hotellklassifisering. I disse tilfeller ligger den offisielle klassifisering til grunn for skattens størrelse.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom/leilighet pr. natt:

 

Hoteller/leilighetshoteller 1 – 2 stjerner:             0,50 Euro
Hoteller/leilighetshoteller 3 stjerner:                   1,50 Euro
Hoteller/leilighetshoteller 4 stjerner:                        3 Euro
Hoteller/leilighetshoteller 5 stjerner:                        4 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

5-stjerners Boutique Hotel – Basseng –  Gratis Internett - Strand 10 m – Lokalt sentrum (Platanes) 200 m – Rethymnon 5 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom