• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Atlantica Amalthia Beach
Agia Marina, Chania - GR73100 Kreta
Hotellbeskrivelse

Atlantica Amalthia Beach Hotel er et fint og moderne innreet voksenhotell bestående av flere bygninger, og ligger med direkte tilgang til stranden. Chanias sjarmerende sentrum ligger bare 8 km fra hotellet, og kan lett nås med taxi eller lokalbuss.

 

Det er mange muligheter for avslapning og velvære på hotellet. Det er 3 bassenger med solsenger og parasoller, 2 utendørs boblebad, et SPA -senter (mot betaling) og et lite treningsstudio.

 

Hotellet tilbyr to restauranter, en snackbar og en bassengbar. I høysesongen arrangerer hotellet av og til kveldsunderholdning.

 

Strand- og bassenghåndklær kan lånes på hotellet. Merk at bruk av solsenger og parasoller på stranden koster ekstra.

 

Gratis internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Standard rom
Små, men pent innredede rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning på sovesofaen. Alle rommene er innredet med to enkeltsenger eller en dobbeltseng, TV, minikjøleskap, vannkoker, klimaanlegg, safe og balkong eller terrasse. Bad med badekar, toalett og hårføner.

 

Superior rom
Pent innredede rom for 2 personer. Alle rommene er innredet med to enkeltsenger eller en dobbeltseng, sittegruppe, TV, minikjøleskap, vannkoker, espressomaskin, klimaanlegg, safe og balkong eller terrasse. Bad med badekar, toalett og hårføner.

 

Deluxe rom
Pent innredede rom for 2 personer med mulighet for en ekstra seng på sovesofaen. Alle rommene er innredet med to enkeltsenger eller en dobbeltseng, sittegruppe med sovesofa, TV, minikjøleskap, vannkoker, espressomaskin, klimaanlegg, safe og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Junior Suite
Pent innredede rom for maksimalt 4 personer. Alle rommene er innredet med et soverom med to enkeltsenger eller en dobbeltseng samt en stue med to sovesofaer, spisebord, TV, minikjøleskap, vannkoker, espressomaskin, klimaanlegg, safe og balkong eller terrasse. Bad med badekar, dusj, toalett og hårføner.

Måltid

Frokost inkl.

Betalte tjenester

Leie av solsenger og parasoller på stranden mot betaling.

 

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Voksenhotel + 16 - Basseng - God restaurant - Gratis internett
Direkte tilgang til stranden - Agia Marina 400 m - Chania 8 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom