Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost

Mixx Travel nyhetsbrev
Mixx Travel nyhetsbrev
Tilbud, reisetips og nyheter på e-post?
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-Mail
Samtaletid
Ring
23966899
Kart

Bella Bravo Apart

Søk etter ledig rom og pris
Kort informasjones liste

 Ingen Pension 

Pool - Børnepool  - Bar - Restaurant - Gratis Wi-Fi (lobby) '

 Strand 50 m - Alanya Centrum 5 km

Hotellbeskrivelse

Bella Bravo Apart er et koselig leilighetskompleks i Oba. Her er du nær både stranden og et godt utvalg av butikker og restauranter i Oba sentrum. For og komme til stranden trenger du bare krysse veien.


Degene kan  nytes i det koselige bassenområdet, hvor du finner et basseng med vannsklier og et barnebasseng. På hotellet finner du også en liten leeplass.


Alle leilighetene er innredet med en kjøkkenkrok, som gir deg friheten til og lage enkle måltider når sulten melder seg. Selvfølgelig er det også mulig kjøpe deilige retter og drikker i hotellets restaurant. Når mørket faller på, kan du nyte en fargerik drink i bassengbaren.


Alanya sentrum ligger bare ca 3 km fra hotellet. Du kan spasere langs strandpromenaden, eller ta lokal bussen som går like utenfor hotellet. Trafikkstøy kan oppstå ved bassengområdet og i noen av leilighetene.


Trådløst internett er tilgjengelig i lobbyen og i bassengområdet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er både ustabil og langsom, og at det ikke er mulig å streame filmer etc.
Rom informasjon

To roms leilighet:
Lyse, pent innredede to-roms leiligheter for opptil 4 personer. Alle leilighetene er inredet med overom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og en kombinert stue og oppholdsrom med åpen kjøkkenløsning og en eller to sovesofaer. Lilightene inkluderer te-kjøkken med de mest nødvendige kjøkkenutstyr, TV, air condition ( mot betaling ), safe ( mot betaling ), og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Bella Bravo Apart Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost