• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Caligo Apart Hotel
Çarsi Mahallesi, Damlatas Caddesi Seral Sokak No:9, 07400 Alanya/Antalya
Hotellbeskrivelse

Caligo Apart er et sjarmerende og koselig leilighetshotell med en helt fantastisk beliggenhet, og det er ikke rart at hotellet har vært et veldig populært blant skandinaviske gjester i flere år. Du kan knapt bo mer sentralt! Hotellet ligger ca. 50 m fra til Damlatas dryppsten grotte og Alanyas arkeologiske museum og bare ca. 500 m fra marinaen.


Hotellet består av 5 mindre bygninger, og i hele området er du omgitt av vakre busker og trær.  I det lille bassengområdet  du finner et basseng og et barnebasseng som er godt egnet for en dukkert, men med Kleopatrastranden bare ca. 30 m fra hotellet, vil det sannsynligvis være her du foretrekker å tilbringe dagen.


Restauranten blir raskt samlingspunktet for de fleste gjester. Frokost serveres her, og du kan også kjøpe både en lett lunsj og middag hvis du ikke har lyst til å forlate hotellet.

Trådløst internett er tilgjengelig i lobbyen og ved bassengområdet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er både ustabil og treg, og at det ikke er mulig å streame filmer osv.


Sikkerhetsboks kan leies i resepsjonen.

Rom informasjon

Studio Leilighet:
Lyse,pent innredede ett-roms leilighet for inntil 2 personer. Alle leilighetene er innredet med en kombinert stue og oppholdsrum med åpen kjøkkenløsning og en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Leiligheten inneholder tekjøkken med de mest nødvendige kjøkkenutstyr, TV, aircondition og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner. De fleste studioleilighetene ligger i 5 etasje og har skrånende vegger.


To roms leilighet:
Lyse, pent inntedede to-roms leiligheter for opptil 4 personer. Alle leilighetene er innredet med et soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og et kombinert soverom og stue med åpen kjøkkenløsning og en eller to sovesofaer. Leiligheten inneholder tekjøkken med de mest nødvendige kjøkkenutstyr, TV, aircomditin pg balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.
Mat / Drikke konsept
Frokost kan kjøpes ved bestilling.
Betalte tjenester

Leie av klimaanlegg:            Ca pris: 5 euro per dag som betales direkte til hotellet.

Leie av sikkerhetsboks:       Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Mixx Travel informeres om dette.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng - Barnebasseng - Bar - Spa - Gratis internet  - Kleopatrastranden 100m - Sentrum 500m

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom