• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Carisa Maleme Hotel
Epar. Od. Chanion - Sougias
Hotellbeskrivelse

 

Carisa Maleme Hotel er et koselig mellomklassehotell som ligger i vakre omgivelser i Maleme, ca. 17 km fra Chania by. Hotellet er ideelt for par og familier som ønsker en avslappende ferie i rolige omgivelser, nær stranden.

 

Hotellet tilbyr to bassenger, et barnebasseng, og selvfølgelig en solterrasse hvor du kan nyte solen på en solseng, eller slappe av i skyggen under en parasoll med en god bok i hånden. I bassengbaren er det mulig å kjøpe kald drikke og snacks. Stranden, som består av steiner og sand, ligger kun en kort spasertur fra hotellet.

 

 

Maleme har et godt utvalg av tavernaer, restauranter og individuelle butikker. I Platanias er det flere barer og diskoteker. Det er lett å komme seg hit med lokalbussen, som stopper ca. 300 m fra hotellet.

 

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både ustabil og treg og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

 

Rom informasjon

Standard rom
Enkle, men pent møblerte rom for 2 personer. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, safe, minikjøleskap og balkong eller terrasse. Bad med badekar/dusjkabinett og toalett.

Måltid

Frokost inkl. kaffe, te og vann. 

Betalte tjenester

Strand-/bassenghåndkle:       10 Euro (byttes hver 3. dag)

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Mixx Travel.

 

 

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Bassenger - Fredelige omgivelser - Treningsrom - Gratis internett - Strand 100 m – Maleme 300 m – Platanias 4 km – Chania 17 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom