• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Club Mermaid Village
Türkler Mah. No: 10 Alanya
Hotellbeskrivelse

Bra 4-stjerners hotell, beliggende i Türkler, ca. 16 km vest for Alanya. Hotellet er et opplagt valg for familier med både store og små barn som ønsker å leve godt og i koselige omgivelser. Her er gode muligheter for både avslapning og underholdning, og uansett alder vil det alltid være noe å gjøre.


Bassengområdet er stort og luftig, og vannskliene blir raskt en hit blant barn og barnslige sjeler. Hvis du foretrekker sand mellom tærne, ligger hotellets private strand bare 500 meter fra hotellet. Du  kommer deg enkelt dit ved å bruke tunnelen under hovedveien.


Mens de små koser seg i miniklubben (her snakker ikke skandinavisk) eller på lekeplassen, kan de større spille tennis, bordtennis biljard, etc., eller delta i noen av de mange aktivitetene som hotellets animasjonsteam arrangerer. Hvis du vil skjemme bort deg selv, kan du besøke velværesenteret for en deilig behandling.


Trådløst internett er tilgjengelig mot en avgift i lobbyen og ved bassengområdet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen kan være både treg og ustabil, og at det derfor ikke er mulig å streame filmer eller lignende.

Rom informasjon

Standard Rom

Pent innredede rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, aircondition, mini kjøleskap, safe (mot betaling) og balkong. Bad med dusj eller badekar, toalett, telefon og hårføner.

 

Familierom:

Pent innredede rom for 4 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle familierom inneholder to soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert rom samt TV, telefon, aircondition, mini kjøleskap, safe (avgift) og balkong. Bad med dusj eller badekar, toalett, telefon og hårføner.

Mat / Drikke konsept
All Inclusive

Frokost                 08:00 - 10:00
 Lunsj 12:30 - 14:00
 Middag 18:30 - 21:00
 
 Snacks  11:30 - 16:00
 Kaffe/te og kake 16:00 - 17:00
 Pool Bar 10:00 - 18:00
 Beach Bar 10:00 - 18:00
 Lobby Bar* 10:00 - 03:00 
* Mot betaling etter - kl. 23:00
 
Importert alkohol, drikkevarer serveres i en flaske, ferskpresset fruktjuice, motorisert vannsport og noen fasiliteter (inkludert biljard) er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet.

Ingen alkohol dispensering for personer under 18 år.

Utendørsrestauranter, barer, svømmebasseng og andre aktiviteter kan lukkes i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Mixx Travel.

Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil bli begrenset utenfor høysesongen.
Betalte tjenester

Leie av safe: Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Mixx Travel informeres om dette.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng - Barnebasseng - Vannsklier - Internett mot betaling - Strand 500m - Alanya sentrum 16km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom