• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Despina Apartments
Platanias, Chania Crete Kart
Hotellbeskrivelse

Despina Apart er et enkelt, men koselig leilighetshotell i Platanias. Ønsker du å bo nært både strand og byliv og ikke stiller store krav til mange fasiliteter på hotellet, er Despina Apart et virkelig godt valg.

 

Her er et lite bassengområde med basseng med integrert barnebasseng samt solterrasse med solsenger og parasoller. Hvis du foretrekker å tilbringe ferien på stranden, er det bare å gå noen meter for å få sand mellom tærne.

 

Hotellet tilbyr også en restaurant, en bassengbar og en strandbar, så det er rikelig med muligheter til å nyte en drink og et godt måltid uten å måtte forlate hotellet.

 

Platanias har et stort utvalg av koselige tavernaer, gode restauranter og butikker for enhver smak.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær oppmerksom på at forbindelsen både er ustabil treg og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

Rom informasjon

Studio
Fine ett-roms leiligheter for 2 personer, med mulighet for en oppredning på sovesofa. Alle leilighetene inneholder dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, sovesofa, TV, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med kjøleskap og det mest nødvendige kjøkkenutstyret samt balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

To-roms leilighet
Fine to-roms leiligheter for maks 4 personer. Alle leilighetene inneholder soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger samt kombinert oppholds- og soveområde med sovesofa, TV, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med kjøleskap og det mest nødvendige kjøkkenutstyret samt balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Vær oppmerksom på at enkelte leiligheter har nivåforskjeller, også på balkongen.

Måltid

Måltider ikke inkl.

Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng med barnebasseng – Restaurant – Bar
Strand 0 m – Platanias 100 m – Chania 12 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom