Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost

Mixx Travel nyhetsbrev
Mixx Travel nyhetsbrev
Tilbud, reisetips og nyheter på e-post?
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-Mail
Samtaletid
Ring
23966899
Kart

Dolphin Family Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Kort informasjones liste

Frokost

Svømmebasseng - Barnebasseng - Restaurant - Bar

Gratis WİFİ - Strand 150 m - Senter 3 km.

Gratis tjenester

Gym 08:00 - 22:00

Solsenger og parasoller ved bassenget og på stranden.

Klimaanlegg, safe og Wi-Fi

Te maker med te og instant kaffe

Frokostbuffé med kaffe, te, juice av konsentrere eller vann

Morgen Wake Up

Gratis adgang til tyrkisk kveld på fredager
Hotellbeskrivelse

Dolphin Family Hotel er et 4 * stjerners danshotell, som ligger i det populære Oba-området, ca. 3 km øst for Alanya sentrum.


Hotellet ble åpnet med nye eiere i april 2017, og det danske vertskapet Jan og Tina ser frem til å ønske deg velkommen!


Målet er å gjøre hotellet eksklusivt for skandinaver - både for de som har besøkt Alanya før og for de som kommer for første gang. Kafé Alt om Alanya, som ligger på hotellet, har allerede blitt et etablert møteplass for mange, med god mat og fantastisk stab. Her er dansktalende ansatte, som selvfølgelig er til tjeneste med gode ideer og tips som kan gjøre ferien enda mer fornøyelig.


Som gjest her har du fasiliteter for hele familien, et fint bassengområde med solterrasse, barnebasseng og vannsklie, lekeplass for de minste, treningsrom og et SPA-senter med f.eks. hammam (behandling for betaling). Hotellet ligger bare 50 meter fra stranden og ligger nær både Oba og Tosmur basaren.


Hver onsdag i høysesongen vil ulike danske kunstnere underholde, på fredag arangeres tyrkisk aften, og det vil bli arrangert ulike aktiviteter som fotballturneringer og sykkelturer.

Betalte tjenester

Middag kan kjøpes på stedet i form av en tre-retters middag med vin / øl / brus for 69 liter. Du kan også kjøpe halvpensjon.

Alt drikke og mat fra bassengbaren, strandbaren og alt om Alanya kafé.

Badehåndklær kan leies for 10 tl hver uke

Onsdagskonsert med dansk band, billetter kjøpes i resepsjonen

Lege
Konseptdatoer

Standard rom

Pent innredede rom, møblert med dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, air-condition, minikjøleskap, safe (mot betaling) og balkong. Badene har badekar eller dusjkabinett, toalett og hårføner.


 Familie rom

Pent møblert rom med to etasjer. Alle rommene er innredet med en dobbeltseng og to enkeltsenger eller sovesofaer, TV, telefon, AC, mini kjøleskap, safe (mot betaling) og balkong. Badene har badekar eller dusjkabinett, toalett og hårføner
Mat / Drikke konsept

Frokost er inkludert i oppholdet og serveres som en buffet, inkludert brød, müsli, yoghurt, frukt, varme retter og en kokk som forbereder omeletter eller andre eggretter i matsalen. Til dette serveres kaffe, te, konsentrat juice eller vann. Frokost serveres fra kl. 08.00 til 10.00.


Lunsj kan kjøpes til kostpris i Alt om Alanya kafé. Lunsj serveres fra kl. 10.00 til 16.00. Menyen har et utvalg av baguetter, wraps, supper og pasta.


Middag kan kjøpes på stedet for 69 liter. Deretter får du en tre retters middag med øl / vin / vann / brus. Middag serveres fra kl. 18.00 til 23.00

Dolphin Family Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost