• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Fedrania Gardens Hotel
AYIA NAPA CYPRUS
Hotellbeskrivelse
Gjestene kan vente seg 30 leiligheter og 24 studioleiligheter som er fordelt på to 2-etasjers bygninger med heis. Den døgnåpne resepsjonen i lobbyen gir fleksibilitet ved ankomst og avreise. Hotellets fasiliteter omfatter en garderobe, en safe og et vekslingskontor. Via WiFi har gjestene tilgang til Internett på fellesområdene. I tillegg til et supermarked finnes det også andre forretninger. En vakker hage og en lekeplass finnes på eiendommen til overnattingsstedet. Overnattingsstedets fasiliteter omfatter også et lekerom. Den som ankommer med sitt eget kjøretøy, kan sette det fra seg på parkeringsplassen til hotellet. Andre tjenester som tilbys, er bilutleie, medisinsk assistanse, en vekketjeneste, vaskeriservice og et myntvaskeri. Aktive reisende, som ønsker å utforske omgivelsene med sykkel, kommer til å sette pris på sykkelutleien (mot en avgift).
plassering / beliggenhet
Fedrania Hotel ligger ca. 5 minutter fra stranden, Ayia Napa sentrum med sine mange severdigheter ligger rundt 1.5 km unna. Flyplassen Larnaca (LCA) ligger omtrent 45 km unna.
Rom informasjon
Et klimaanlegg og sentralvarme sørger for et behagelig inneklima på rommene. På de fleste rom regnes balkong som standard. Rommene har dobbeltseng. Ekstrasenger kan fremskaffes på forespørsel. I tillegg finnes det en safe, en minibar og et skrivebord. Det finnes en velutrustet kjøkkenkrok med kjøleskap, minikjøleskap, komfyr og te-/kaffekoker. I tillegg finnes det vaskemaskin og strykejern/-brett. Internett-tilgang, telefon med direktevalg, TV med satellitt-/kabelkanaler og WiFi (mot en avgift) gir deg økt komfortfølelse i ferien. Badet, som er utstyrt med dusj og badekar, har en hårføner. Som en spesialtjeneste tilbys gjestene kosmetikkprodukter på badene. Det er mulig å bestille rom tilpasset rullestolbrukere.
Mat / Drikke konsept
Det finnes ulike serveringstilbud, som en restaurant med røykeavdeling, en frokostsal og en bar. En velfylt frokostbuffet lokker deg ut av senga om morgenen.
Sport og underholdning
Det utendørs bassenganlegget med barneområde egner seg utmerket til aktiv rekreasjon og regelmessig trening i vannet. Forfriskende drikkevarer i bassengbaren og behagelig avslapning i boblebadet sørger for at alle badeglade er i godt humør. Gjestene kan nyte det fine været på terrassen. For den som heller ikke på reiser klarer seg uten sport, tilbyr overnattingsstedet tennis. Vannsportsprogrammet på hotellet omfatter windsurfing, kanopadling, seiling og dykking. Biljard og dart er en del av sports- og fritidstilbudet til overnattingsstedet. Tilbudene i velværeområdet gir deg god avslapning, blant disse er et spa og hydroterapibehandlinger. Mot en ekstra kostnad kan gjestene benytte seg av en badstue. Et diskotek og en nattklubb gjør utvalget av fasiliteter komplett. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 127107
Payment Type
Følgende betalingskort godtas: American Express, VISA, JCB og MasterCard.
Vis mer info Vis mindre
Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom