• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Folia Apartments
Agia Marina, Chania, Crete, Greece
Hotellbeskrivelse

Folia Apartments er et sjarmerende leilighetshotell, og den vennlige vertsfamilien gjør alt for å sikre at hotellets gjester raskt finner seg til rette på hotellet. Her bor du en kort spasertur fra Agia Marina og bare 350 m fra den vakre stranden. Hotellet er innredet i tradisjonell gresk stil og er omgitt av oliventrær.

 

Ved det koselige bassengområdet kan du enkelt tilbringe en hel dag. Hvis du foretrekker å ligge på stranden, kan du gå hit på kort tid. Alle leilighetene er utstyrt med et lite tekjøkken hvor du kan tilberede lette måltider. Det er mulig å kjøpe lunsj, snacks og middag i hotellets restaurant, som er åpen fra kl. 12.00 til 23.00.

 

Trådløst internet er tilgængeligt. Vær opmærksom på, at forbindelsen er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt f.eks. at streame film og lign.

 

Vær oppmerksom på at det er flere trapper i hotellområdet, og at det ikke er heis.

Rom informasjon

Studio leilighet
Enkle, men fine ett-roms leiligheter for maksimalt 3 personer. Alle leilighetene har en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, samt en sovesofa, TV, telefon, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med de mest nødvendige kjøkkenutstyr og balkong. Bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner.

 

To-roms leilighet
Enkle, men fine to-roms leiligheter for maksimalt 4 personer. Alle leilighetene har et soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger, samt et kombinert oppholds- og soveområde med sovesofa, TV, telefon, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr og balkong. Bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner.

Måltid

Måltider ikke inkl.

Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng - Bassengbar - Restaurant - Gratis internett
Strand 350 m - Agia Marina 300 m - Chania 8 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom