• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Gerona Mare
Kart
Hotellbeskrivelse

Gerona Mare er et nyere leilighetshotell, som ligger i rolige, grønne omgivelser i den lille byen Gerani. Her skal du bo hvis ferien skal være 100% avslapning i vakre omgivelser.

 

Hotellet tilbyr et stort og luftig bassengområde med god plass til alle. Her er et basseng, et barnebasseng og en nydelig solterrasse med solsenger og parasoller med god plass til alle.

 

En kort spasertur fra hotellet er det et godt utvalg av koselige tavernaer og noen få butikker. I Platanias, bare 3 km fra Gerani, er det et stort utvalg av både restauranter og tavernaer, barer og butikker. Hvis du vil besøke Chania, kan du enkelt komme hit med lokal buss eller taxi.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Studio leilighet
Pent møblerte leiligheter med 1 rom for 2 personer, med mulighet for ekstra oppredning. Alle leilighetene har en dobbeltseng eller enkeltsenger, TV, klimaanlegg, kjøkkenkrok med de mest nødvendige kjøkkenutstyrene og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

To-roms leilighet
Pent møblerte leiligheter med 2 rom for maksimalt 4 personer. Alle leilighetene har et soverom med dobbeltseng eller enkeltsenger, samt et kombinert oppholds- og soveområde med sovesofa, TV, klimaanlegg, kjøkkenkrok med det mest nødvendige kjøkkenutstyret og en balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Måltid

Måltider er ikke inkludert.

Betalte tjenester

Klimaanlegg: Ca. 7 Euro pr. Dag.

 

 

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Ferieleiligheter - Basseng - Barnebasseng - Gratis internett
Strand 70 m - Lokalt sentrum (Gerani) 300 m - Chania 15 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom