• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Golden Bay Suites
Agioi Apostoli, Chania 73100 Crete, Greece
Hotellbeskrivelse

Golden Bay Suites er et veldig hyggelig leilighetshotell som ligger i den lille byen Agii Apostoli, bare 4 km fra Chania. Hotellet er et godt valg for både par og familier som ønsker å bo rett på stranden.

 

Her er et godt bassengområde med solterrasse, solsenger og parasoller, et godt basseng med barnebasseng, samt en strandbar hvor du kan nyte en kald drink. Fra hotellet er det direkte tilgang til den vakre sandstranden, hvor du kan leie solsenger og parasoller.

 

Alle leilighetene er utstyrt med tekjøkken, så her har du muligheten til å tilberede lette måltider når du vil. Hotellet har et minimarked. I området rundt hotellet er det flere restauranter, tavernaer og små butikker. Selvfølgelig kan du også kjøpe et deilig måltid i hotellets restaurant, hvorfra det er en vakker utsikt over havet.

 

Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets fellesområder. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

To-roms økonomi-leilighet
Fine to-roms leiligheter for maksimalt 4 personer. Alle leilighetene har et soverom med dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, og et kombinert oppholds- og soveområde med sovesofa, TV, klimaanlegg, safe (ekstra kostnad), kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr og liten terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Vær oppmerksom på at økonomi-leilighetene er delvis under bakkenivå og har begrenset dagslys.

 

To-roms leilighet
Fine to-roms leiligheter for maksimalt 4 personer. Alle leilighetene har et soverom med dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, og et kombinert oppholds- og soveområde med sovesofa, TV, klimaanlegg, safe (ekstra kostnad), kjøkkenkrok med de mest nødvendige kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Måltid
Ingen pensjon
Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Fine, store leiligheter - Basseng - Barnebasseng - Direkte tilgang til sandstrand
Strand 0 m - Lokalt sentrum 150 m - Chania 4 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom