Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost

Mixx Travel nyhetsbrev
Mixx Travel nyhetsbrev
Tilbud, reisetips og nyheter på e-post?
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-Mail
Samtaletid
Ring
23966899
Kart

Grand Uysal Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Hotellbeskrivelse

Grand Uysal er et fint 3-stjerners mellomstorthotell ideelt for alle som ikke trenger mange fasiliteter på hotellet. Hotellet ligger i Tosmur, ca. 5 km øst for Alanya sentrum.

Solen kan nytes ved bassengområdet, hvor du finner et basseng, et barnebasseng og en solterrasse med solsenger og parasoller. Her er også en frodig hage hvor du kan søke skygge hvis du trenger en pause fra solen. I hotellets eget spisesenter kan du ta vare på deg selv med hamam, badstue og massasje (alle behandlinger mot en ekstra avgift). Her er også et lite treningsrom, et mini-marked, frisør, møterom og biljard, bordtennis og dart. Hotellets animasjonsteam organiserer underholdning og morsomme aktiviteter i bassengområdet. For alle barn i alderen 4-12 år er det både en lekeplass og en miniklubb (her snakkes ikke skandinavisk).

For å komme til stranden, bruk bare tunnelen under hovedveien. På stranden kan du leie solsenger og parasoller, her kan du også prøve en rekke forskjellige vannsport (mot betaling).

Trådløst internett er tilgjengelig over hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.
Rom informasjon

Standard rom:

Pent innredede rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene har en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, TV, telefon, air condition, mini kjøleskap, safe (mot betaling) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.
Mat / Drikke konsept
Frokost : 07:30 - 09:00
Sent frokost : 09:00 - 10:00
Frokost : 12:30 - 14:00
Snacks : 12:00 - 17:00 På stranden
Kaffe / te og kake : 17:00 - 18:00 I bassengbaren
Middag : 19:00 - 21:00
Midnattsuppe kl. : 23:00 - 24:00
Bar : 10:00 - 23:00
 
Importert alkohol, drikkevarer serveres i flaske, ferskpresset fruktjuice, iskrem, behandlinger i spa-senteret og frisør er ikke inkludert. i All Inclusive-konseptet.

Badehåndklær kan leies mot et gebyr.

Ingen alkohol dispensering for personer under 18 år.

Utendørsrestauranter, barer, svømmebassenger og andre aktiviteter kan lukkes i lavsesongen.Åpningstider kan endres uten å informere Mixx Travel.

Grand Uysal Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost