• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Green Park Apart Hotel
Saray, Hacı Kadiroğlu Cd (Saray Sk.) No:19, 07400 Alanya/Antalya
Hotellbeskrivelse

Green Park Apart er et flott leilighetshotell som gjennom flere år har vært populært blant skandinaviske gjester. Her er det god plass, både i leilighetene og på hotellets fellesområder.


Her finnes en stor hage med et basseng uten vannsklier. I tillegg finnes et basseng med vannsklier og to barnebasseng. Det er også her hele familien kan ta en runde med minigolf eller bordtennis. Skal formen holdes vedlike selvom man er på ferie, kan dette gjøres i det lille, delvis overdekkede fitnessrommet.

 

Foretrekker man å tilbringe dagene på stranden kan man selv velge om man vil gå ca. 800 m til Kleopatrastranden, eller om man vil benytte hotellets service buss som kjører til Øststranden et par ganger daglig i høysesongen.

 

Når man bor i leilighet har man friheten til selv å tilberede sine måltider. Hotellet ligger nært både tirsdagsmarkedet og markedshallene, hvor man hver dag kan kjøpe frisk frukt, grønnsaker og fisk. Det er også mulig å kjøpe enkle måltider og snacks i hotellets restaurant.

 

Trådløst internett er tilgjengelig ved bassengområdet og i restauranten. Vær oppmerksom på at forbindelsen som regel er både ustabil og treg og at det ikke er mulig å streame film etc.

 

Vær oppmerksom på at hotellet ligger ut mot en stor vei og at trafikkstøy derfor vil forekomme både i leilighetene og ved bassengområdet.

Rom informasjon

 

To roms leilighet

Enkelt innredede to-roms leiligheter til max 3 voksne og 1 barn. Alle leiligheter er innredet med soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, samt et kombinert sove- og oppholdsrom med to sovesofaer samt åpent kjøkken. Leilighetene inneholder te-kjøkken med det mest nødvendige kjøkkenutstyr, vannkoker, TV, aircondition (mot betaling), telefon og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Tre roms leilighet

Enkelt innredede to-roms leiligheter til max 4 voksne og 1 barn. Alle leiligheter er innredet med to soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert rom, samt et kombinert sove- og oppholdsrom med sovesofa samt åpent kjøkken. Leilighetene inneholder te-kjøkken med det mest nødvendige kjøkkenutstyr, vannkoker, TV, aircondition (mot betaling), telefon og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Safe kan leies i resepsjonen.

Mat / Drikke konsept
Ingen pensjon
Betalte tjenester

Leie av aircondition:  Ca pris: 5 euro per dag som betales direkte til hotellet.

Leie av safe:               Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Mixx Travel informeres om dette.

Vis mer info Vis mindre
Info
Basseng - Barnebasseng - Vannsklier - Store leiligheter - Strand 800m - Sentrum 2km 
Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom