• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
HMA Hotel & Suites
Şekerhane Mahallesi, Şevket Tokuş Cd. No:25, 07400
Hotellbeskrivelse

 

H.M.A Apart er et koselig leilighetshotell i sentrum av Alanya. Her bor du på "25 meters gaten", kun en kort spasertur fra basaren og marinaen, hvor du finner et bredt utvalg av restauranter, barer og diskoteker. Hotellet er ideelt for alle som ikke stiller store krav til mange fasiliteter på hotellet, men ønsker å bo i sentrum av Alanya.

 

 
Alle leilighetene er utstyrt med en kjøkkenkrok, som gir frihet til å tilberede lettere måltider. Det er selvfølgelig også mulig å kjøpe deilige retter i hotellets restaurant. Når det blir mørkt, kan du nyte en fargerik drink i bassengbaren.


 
Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets fellesområder. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen vanligvis er både ustabil og treg og at det ikke er mulig å streame film ol.

Rom informasjon

Studioleilighet:
Enkelt møbler leilighet med 1 soverom for opptil 3 personer. Alle leilighetene er innredet med en kompinert stur og sovesofa med dobbeltseng eller to enkeltsenger og et åpent kjøkkenkrok med de mest nødvendig kjøkkenutstyr, aircondition ( mot betaling ), safe (mot betaling), telefon, TV og balkong. Bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner.

 

To roms leilighet:
Enkelt innredet to-roms leilighet for inntil 4 personer. Alle leilighetene er innredet med soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og en ombinert stur/ oppholdsrom med åpent kjøkkenløsning og to sovesofaer. Leilighetene inneholder te-kjøkken med de mest nødvendige kjøkkenutstyr, air condition ( mot betaling ), safe (mot betaling), telefon, TV og balkong. Bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner.


Du kan leie safer i lobbyen.

Måltid

Ingen måltider inkludert.

Betalte tjenester

Air condition:                   Ca 4 euro per dag betales direkte til hotellet.
Sikkerhetsboks:              Ca 1 euro per dag betales direkte til hotellet.

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Mixx Travel informeres.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng - Barnebasseng - Bar – Restaurant
Gratis internett - Strand 600 m - Alanya sentrum 400m.

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom