• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Jacaranda Hotel
PROTARAS
Hotellbeskrivelse
Jacaranda Hotel Apartments tilbyr 150 rom fordelt på 5 etasjer, som kan nås med en heis. I resepsjonen (åpen 24 timer) i lobbyen blir gjestene ønsket hjertelig velkommen av flerspråklig personale. Inn- og utsjekking er mulig døgnet rundt. Fasilitetene består av bagasjeoppbevaring, en safe og et vekslingskontor. På fellesområdene kan gjestene benytte seg av WiFi (uten ekstraavgift). I turskranken kan du få hjelp med å bestille utflukter. Leilighetshotellet har fasiliteter tilpasset rullestolbrukere. På supermarkedet kan du gjøre de daglige innkjøpene. En vakker hage og en lekeplass finnes på eiendommen til overnattingsstedet. Blant hotellets andre fasiliteter finner du en aviskiosk, et TV-rom og et lekerom. Ved ankomst med bil kan gjestene parkere den i garasjen eller på parkeringsplassen. Andre tjenester som tilbys, er en barnevakttjeneste, barnepass, medisinsk assistanse, en vekketjeneste, vaskeriservice og et myntvaskeri. Omgivelsene kan takket være sykkelutleien også utforskes med sykkel. Et møterom gir deg muligheten til å avholde konferanser, foredrag eller møter.
Rom informasjon
Et klimaanlegg og sentralvarme sørger for et behagelig inneklima på rommene. På de fleste rom regnes balkong som standard. Gjestene får en god natts søvn i sovesofaen. For en ekstraseng må man ikke betale et tilleggsgebyr. I tillegg finnes det en safe og et skrivebord. Det finnes en velutrustet kjøkkenkrok med kjøleskap, minikjøleskap, komfyr og te-/kaffekoker. Strykejern/-brett er tilgjengelig, og sørger for at gjestene får ytterligere komfort. Dessuten finnes det Internett-tilgang, telefon med direktevalg, TV med satellitt-/kabelkanaler, radio og WiFi (uten ekstraavgift). Tjenestetilbudet inkluderer også sluttrengjøring. På badet – som er utstyrt med dusj – er en hårføner tilgjengelig. På badene sørger kosmetikkprodukter for ytterligere komfort. I tillegg kan du bestille rom tilpasset rullestolbrukere med barrierefritt bad. Leilighetshotellet tilbyr familierom og rom for røykere.
Mat / Drikke konsept
Serveringstilbudene omfatter en restaurant (med barnestoler), en spisesal, en kafé og en bar. Halvpensjon kan bestilles. Til frokost og middag kan gjestene forsyne seg fra den rikholdige buffeten. Til lunsj og middag kan man velge ulike à-la-carte-retter.
Sport og underholdning
Det utendørs bassenganlegget med barneområde egner seg utmerket til aktiv rekreasjon og regelmessig trening i vannet. Innbydende solsenger og skyggeskapende parasoller står klare til bruk på terrassen. I basseng-/snackbaren blir det servert forfriskende drikkevarer. Den som ønsker å mosjonere, tilbys tennis, volleyball og basketball. Vannsportsprogrammet på overnattingsstedet omfatter vannskikjøring, windsurfing, jetskikjøring, sykkelbåtturer, bananbåtturer, kanopadling, seiling, dykking, vannaerobic og aqua-fitness. Med et treningsrom, bordtennis, biljard, dart og aerobic er et bredt spektrum av innendørs sportsaktiviteter tilgjengelige for gjestene på hotellet. Et velværeområde med et spa, en badstue og massasjebehandlinger finnes på leilighetshotellet. Ytterligere fritidstilbud er live-musikk, et diskotek og en nattklubb. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 127107
Payment Type
Følgende betalingskort godtas på overnattingsstedet: American Express, VISA, Diners Club og MasterCard.
Vis mer info Vis mindre
Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom