• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Kiwi Apartments
Drakonianou, Kato Daratso - Agioi Apostoloi Chania - Crete, Greece
Hotellbeskrivelse

Kiwi Apartments er et koselig leilighetshotell som ligger i Agii Apostoli, bare 4 km fra Chania. Den perfekte beliggenheten nær både byen og stranden, og det imøtekommende personalet oppveier at det ikke er så mange fasiliteter. Hotellet er derfor et opplagt valg for en avslappende ferie i rolige omgivelser, med både by og strand i nærheten.

 

Her er et lite bassengområde med basseng og barnebasseng, bassengbar, samt en koselig restaurant hvor du kan kjøpe snacks og småretter. Innen gangavstand fra hotellet er det flere restauranter, tavernaer og butikker. Den nydelige stranden ligger bare 200 meter fra hotellet.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Studio leilighet
Hyggelige leiligheter med 1 soverom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning på en sovesofa. Alle leilighetene har en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger og en sovesofa, TV, luftkondisjonering, safe (ekstra kostnad) tekjøkken med de mest nødvendige kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med dusj / badekar, toalett og hårføner.

 

To-roms leilighet
Fine to-roms leiligheter for maksimalt 4 personer. Alle leilighetene har et soverom med dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, og et kombinert oppholds- og soveområde med to sovesofaer, TV, klimaanlegg, safe (ekstra kostnad), kjøkkenkrok med de mest nødvendige kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med badekar / dusj, toalett og hårføner.

Måltid
Ingen måltider inkl.
Betalte tjenester

Leie av sikkerhetsbok:            Ca. 10 Euro pr. uke, som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Mixx Travel.


De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng - Barnebasseng - Gratis internett
Strand 200 m - Lokalt sentrum 100 m - Chania 4 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom