Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost

vår e-post nyhetsbrev;
vår e-post nyhetsbrev;
Få reisetips og gode tilbud!
Velg land :
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-Mail
Samtaletid
Ring
23966899
Kart

Kleopatra Develi Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Hotellbeskrivelse

Kleopatra Develi Hotel er et enkelt - men koselig - byhotell med en veldig sentral beliggenhet. Hotellet er ideelt for par og familier med eldre barn som ikke har høye standarder for overnatting, men ønsker å bo midt i byen og nær stranden. Kleopatra-stranden ligger bare 200 meter fra hotellet, og i nærområdet finner du et godt utvalg av både restauranter, butikker og koselige kafeer.


Hotellet har et veldig lite bassengområde som deles med nabohotellet Kleoptra Bayvera, et lite spa-senter med tyrkisk bad, badstue og massasje. Det er også en god restaurant samt muligheten til å spille biljard og dart. Det er trådløs internettforbindelse tilgjengelig i hotellets fellesområder, men vær klar over at forbindelsen kan være veldig ustabil. Siden hotellet er veldig sentralt, kan trafikkstøy og støy fra nærliggende hotell og barer forekomme.

Rom informasjon

Standard Room

Enkelt møblerte rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene er innredet med dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, klimaanlegg (ekstra kostnad), safe (ekstra kostnad), minikjøleskap, telefon og balkong. Bad med toalett og dusj eller badekar.

Kleopatra Develi Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost