Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost

Mixx Travel nyhetsbrev
Mixx Travel nyhetsbrev
Tilbud, reisetips og nyheter på e-post?
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-Mail
Samtaletid
Ring
23966899
Kart

Kleopatra Fatih Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Kort informasjones liste

All Inclusive  

Basseng - Barnebasseng - Vannpark - Restaurant - Bar

Strand 150 m. - Senter 2 km.

Hotellbeskrivelse

Hotel Kleopatra Fatih ligger i den vestlige delen av Alanya, ca. 150 m fra Kleopatra strand og ca. 2 km fra sentrum. Hotellet er av eldre dato, men koselig og sjarmerende, og er et godt valg for alle som ikke krever mye fasiliteter og luksus.


Her er et koselig bassengområde med solterrasse, bassengbar, barnebasseng og basseng med vannsklie (åpent noen timer daglig). Her er også en restaurant og et tyrkisk bad, hvor du kan vaskes og skrubbe i henhold til alle kunstregler (mot avgift).


Alanya sentrum er lett tilgjengelig med lokal buss, taxi (stopp rett ved hotellet) eller på gangveien langs den vakre strandpromenaden.

Rom informasjon

Standard rom:

Pent innredede rom for 2 personer - Noen rom har mulighet for en ekstra seng. Rommene er innredet med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, air condition (mot betaling), TV, telefon, minibar (tom), safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner.

 

 

Familierom:

Pent innredede rom (2 separate soverom) for 4 personer, med mulighet for en ekstra seng. Rommene er innredet med dobbeltseng og 2 enkeltsenger, air condition (mot betaling), TV, telefon, minibar (tom), safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner.

Kleopatra Fatih Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost