Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost

Mixx Travel nyhetsbrev
Mixx Travel nyhetsbrev
Tilbud, reisetips og nyheter på e-post?
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-Mail
Samtaletid
Ring
23966899
Kart

Kleopatra Tac Apart Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Hotellbeskrivelse

Kleopatra Tac Apart er et fint leilighetshotell, beliggende sentralt i Alanya, ca. 250 m fra Kleopatra Stranden. Her er ikke mange fasiliteter, men ønsker du å bo i gåavstand til Alanya centrum, og vil du gerne ha mulighet for selv å kunne tilberede lette måltider, er Kleopatra Tac Apart et godt valg.

 

Her er en fint poolområde med pool, barnepool og solterrasse med solsenger og parasoller. I hotellets restaurant spiser man godt, og om kvelden er det mange muligheter for å hygge sig med en drink i poolbaren.

 

Trådløst internet er tilgjengelig i lobbyen og i restauranten. Vær dog oppmerksom på, at forbindelsen som regel er både ustabil og langsom, og at det ikke er muligt å streame film etc.

Rom informasjon

To værelses leilighet

Pene, enkelt innrettede to-værelses leiligheter til max 4 personer. Alle leiligheter er innrettet med et soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og et kombineret sove- og opholdsrum med åpent kjøkken og en sovesofa. Leilighetene inneholder te-køkken med det mest nødvendige kjøkkenutstyr, TV, aircondition (mot betaling), sikkerhetsboks (mot betaling) og balkong. Badeværelse med dusj, toalet og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Måltider ikke inkluderet


Utendørsrestauranter, barer, svømmebasenger og andre aktiviteter kan være begrenset utenfor høysesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Mixx Travel om dette.

Kleopatra Tac Apart Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost