• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Kostakis Beach
Gerani 730 14, Chania Kart
Hotellbeskrivelse

Nydelige Kostakis Beach i Gerani er et leilighetshotell som ligger i rolige omgivelser rett ved stranden. Hotellet har en hyggelig atmosfære og er perfekt for alle som ønsker en rolig og avslappende ferie.

 

Hotellet har et koselig bassengområde med basseng, barnebasseng, solsenger og parasoller. Nyt din favorittdrink i bassengbaren eller spis et deilig måltid i restauranten mens du ser ut over havet. Stranden ligger rett nedenfor hotellet hvis du vil ta en avkjølende dukkert i havet. Hotellet har også et lite lekehjørne i en pergola ved bassenget og et biljardbord.

 

Gerani har et lite utvalg av små koselige butikker og restauranter. For et besøk til Platanias eller Chania, er det lett å ta buss eller taxi dit. Bussholdeplassen ligger en kort spasertur fra hotellet.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen som regel er både ustabil og treg og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

Rom informasjon

Studio
Fine studioleiligheter for 2 personer med mulighet for ekstra oppredning på sovesofa. Alle leilighetene har dobbeltseng eller to enkeltsenger, sovesofa, TV, telefon, luftkondisjonering, safe, kjøleskap, kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner.

 

Toroms leilighet
Fine toromsleiligheter for 4 personer. Alle leilighetene har et soverom med dobbeltseng eller 2 enkeltsenger og kombinert stue og kjøkken med sovesofaer, TV, telefon, klimaanlegg, safe, kjøleskap, kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner.

Måltid

Ingen måltider inkludert.

Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng – Barnebasseng – Restaurant – Bar
Avstand til strand 0 m – Platanias 3 km – Chania 14 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom