• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
La Stella Suites
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at vi ikke har guider i Rethymnon. Våre guider i Chania kan kontaktes pr. telefon.

 

La Stella Suites er et vakkert, nyrenovert boutiquehotell med en veldig god beliggenhet, bare 400 fra den berømte Platanes-stranden. Hotellet er ikke stort - her er det bare 27 leiligheter - og her er det en koselig atmosfære.

 

Hotellet har et lite bassengområde med basseng, barnebasseng og en liten solterrasse med få solsenger og parasoller. Hvis du foretrekker sand og saltvann, kan du gå til stranden på få minutter - vær oppmerksom på at du må krysse en hovedvei.

 

Frokost serveres i restauranten, hvor det også er mulig å kjøpe snacks og lette retter om dagen. I bassengbaren kan du nyte kald drikke og fargerike cocktailer.

 

Platanes har et stort utvalg av tavernaer, butikker og barer. Hvis du vil utforske Rethymnon, kan du enkelt komme hit med taxi eller lokalbuss.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis både er treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Studio
Moderne leiligheter med 1 rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle leilighetene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, en sovesofa, TV, telefon, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med de mest nødvendige kjøkkenutstyr, kaffetrakter, vannkoker og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

To-roms leilighet
Moderne leiligheter med 2 rom for maksimalt 4 personer. Alle leilighetene har et soverom med dobbeltseng eller 2 enkeltsenger og et kombinert oppholds- og soveområde med to sovesofaer, TV, telefon, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med det mest nødvendige kjøkkenutstyret, kaffemaskin, vannkoker og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Suite rom
Moderne leiligheter med 3 rom for maksimalt 5 personer. Alle leilighetene har to soverom, hver med dobbeltseng, samt et kombinert oppholds- og soveområde med sovesofa, TV, CD- og DVD-spiller, telefon, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr, kaffetrakter , vannkoker, vaskemaskin, peis og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Måltid

Frokost inkludert.

Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Nyrenovert Boutiquehotell - Svømmebasseng - Barnebasseng - Gratis Internett
Strand 400 m - Lokalt sentrum (Platanes) 200 m - Rethymnon 4 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom