• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Louis St Elias Resort Hotel
PROTARAS CYPRUS
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at vi ikke har guideservice på Kypros.

 

Louis St Elias Resort er et familievennlig All Inclusive-hotell som ligger på en høyde i Protaras. Her er det flere bassenger, vannsklier og aktiviteter for hele familien. Her trives både store og små, og hotellet er et paradis for alle som liker å bade.

 

Hotellet har flere bassenger å velge mellom og vannsklier for både store og små. Det er et svømmebasseng med en mer rolig og avslappende atmosfære og et boblebad kun for voksne. De aller minste gjestene kan plaske og spille vannleker i barnebassenget. For de som foretrekker salte bad, tilbyr hotellet en gratis skyttelbuss til stranden og Protaras.

 

Hotellet har en spa-avdeling med mange muligheter til å skjemme seg bort og for de aktive reisende er det et lite treningsstudio og en tennisbane. I høysesongen organiserer hotellets underholdningsteam aktiviteter og underholdning for hele familien. De yngre gjestene kan leke og møte nye venner i den internasjonale miniklubben (ikke-skandinavisktalende personale) eller på lekeplassen.

 

Trådløst internett er tilgjengelig mot en avgift. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

Rom informasjon

Superior Studiorom
Pent møblert rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene er innredet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, minikjøleskap, mikrobølgeovn, luftkondisjonering, safe og balkong eller terrasse. Bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner.

 

Suite med 1 soverom
Pent møblert rom for 4 personer. Alle rommene har et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger samt kombinert stue og soverom med to sovesofaer, TV, telefon, minikjøleskap, mikrobølgeovn, luftkondisjonering, safe og balkong eller terrasse. Bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner.

 

Suite med 2 soverom
Pent møblert rom for 6 personer. Alle rommene har to soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert rom samt kombinert stue og soverom med to sovesofaer TV, telefon, minikjøleskap, mikrobølgeovn, luftkondisjonering, safe og balkong eller terrasse. Bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Ultra All Inclusive

 

Måltider & Snacks

Frokost

08:00 – 10:00

Lunsj

12:45 – 15:00

Middag

19:00 – 21:00

Yummy Corner Barnbuffé

19:00 – 21:00

Snacks

10:00 – 12:00 og 15:00 – 18:00

Kaffe, te og kaker

16:00 – 17:00

Enkel kveldsmat

22:00 – 00:00

Taverna Meze by Elliniko *

19:00 – 22:00

 

* Bordreservasjon er nødvendig.

 

Drikke

Jacaranda Bar

10:00 – 00:00

Pool Bar

10:00 – 00:00

 

 

Importert alkohol, spesialkaffe, flaskedrikker og ferskpresset fruktjuice er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Alle behandlinger i spasenteret mot betaling. Underholdning og aktiviteter 6 dager i uken.

 

Basseng- og badehåndklær kan lånes mot depositum

 

Ingen alkoholservering til personer under 18 år.

 

Utendørs restauranter, barer, bassenger, strand og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten å informere Mixx Travel.

 

Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng - Barnebasseng - Vannsklier - Gratis Internett
Avstand til strand 2 km - Protaras sentrum 1 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom