• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Margadina Hotel
AYIA NAPA CYPRUS
Hotellbeskrivelse
De 5 studioleilighetene og de 125 dobbeltrommene er fordelt på 5 etasjer, og kan nås med en heis. Resepsjonen i lobbyen er betjent døgnet rundt. Blant overnattingsstedets fasiliteter finner du en garderobe, en safe og et vekslingskontor. På fellesområdene kan gjestene benytte seg av WiFi (mot en avgift). Et supermarked og andre forretninger gir deg shoppingmuligheter. En hage gir ytterligere muligheter for avslapning og rekreasjon i det fri. Blant overnattingsstedets andre fasiliteter finner du en aviskiosk, et TV-rom og et lekerom. Ved ankomst med bil kan gjestene parkere den i garasjen eller på parkeringsplassen. Andre tjenester som tilbys, er medisinsk assistanse, romservice mot en ekstra kostnad og vaskeriservice.
plassering / beliggenhet
Hotellet ligger omtrent 300 m fra Ayia Napa sentrum med alle de viktigste severdighetene. Nærmeste flyplass er Larnaca (LCA), og den ligger ca. 45 km unna. Til flyplassen Paphos (PFO) er det omtrent 180 km.
Rom informasjon
Et klimaanlegg og sentralvarme sørger for et behagelig inneklima på rommene. På de fleste rom regnes balkong som standard. Rommene har dobbeltseng eller king-size-seng. I tillegg finnes det en safe og en minibar. Kjøleskap og te-/kaffekoker er også tilgjengelig. Den komfortable innredningen med Internett-tilgang, telefon med direktevalg, TV med satellitt-/kabelkanaler og radio sikrer deg en rekke kommunikasjons- og underholdningsalternativer. På badet, som er utstyrt med dusj og badekar, finnes det en hårføner. Hotellet tilbyr 130 rom for ikke-røykere.
Mat / Drikke konsept
Serveringstilbudene omfatter en spisesal, en frokostsal, en kafé og en bar. Gjestene blir bortskjemt med kulinariske måltider i den klimatiserte, røykfrie restauranten med barnestoler. Hotellet tilbyr følgende forpleiningsalternativer: halvpensjon og all-inclusive. All-inclusive-gjestene får spesielle ekstratjenester som snacks, i tillegg finnes det et utvalg av drikkevarer med og uten alkohol. En velfylt frokostbuffet sikrer deg en god start på dagen. Til lunsj og middag kan man velge mellom buffet, à-la-carte og ferdige menyer. I tillegg tilbyr overnattingsstedet spesielle forpleiningstilbud.
Sport og underholdning
Badeanlegget med utendørs- og innendørsområder innbyr til avslappende badefornøyelser. Barna kan more seg i et plaskebasseng. Forfriskende drikkevarer i bassengbaren og behagelig avslapning i boblebadet sørger for at alle badeglade er i godt humør. Behagelige solsenger står klare til bruk på solterrassen. Den som heller ikke på reiser klarer seg uten sport, kan more seg med tennis og minigolf. Sykling/terrengsykling tilbys mot en ekstra kostnad. Med sykkelbåtturer og, mot en ekstra kostnad, vannskikjøring, windsurfing, jetskikjøring, motorbåtturer, bananbåtturer, seiling, katamaranseiling og dykking får også vannsportsentusiaster full valuta for pengene. Med et treningsrom, bordtennis, biljard og dart er et bredt spektrum av innendørs sportsaktiviteter tilgjengelige for gjestene på overnattingsstedet. Et velværeområde med en badstue, massasjebehandlinger og et solarium finnes på overnattingsstedet. Ytterligere fritidstilbud er et fritidsprogram, live-musikk og en miniklubb. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 127107
Payment Type
Følgende betalingskort godtas på overnattingsstedet: American Express, VISA, Diners Club og MasterCard.
Vis mer info Vis mindre
Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom