• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Nefeli Hotel
161 Mahis Kritis str. 74100 Rethymnon Kart
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at vi ikke har guider i Rethymnon. Våre guider i Chania kan kontaktes pr. telefon.

 

Nefeli Hotel er et nyrenovert hotell, som ligger 5 km fra Rethymnon og 500 m fra den vakre sandstranden. Hotellet er et veldig godt utgangspunkt for både par og familier som ønsker å bo godt i stilige omgivelser.

 

Hotellet har et godt bassengområde med solterrasse, basseng og barnebasseng. Her er også et SPA-senter med et treningsrom og muligheten for selv-velvære i form av tyrkisk bad og massasje (alle behandlinger mot et gebyr).

 

Oppholdet er med frokost og middag, og i tillegg er det også mulig å kjøpe lette lunsjretter i snackbaren. Her kan du også nyte en kald drink eller en fargerik cocktail. Ca. 3 netter i uken tilbyr hotellet livemusikk og gresk kveldsunderholdning.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis både er treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

 

I Platanes er det et godt utvalg av restauranter, tavernaer og mindre butikker. Hvis du skal besøke Rethymnon, er det lett å komme hit med lokal buss eller taxi.

Rom informasjon

Standard rom
Lyse og pent innredede rom for 2 personer, med mulighet for ekstra oppredning. Alle rommene er utstyrt med dobbeltseng eller enkeltsenger, TV, air condition, safe, kjøleskap, vannkoker og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Superior Rom
Lyse og pent innredede rom for 2 personer, med mulighet for ekstra seng. Alle rommene er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, air condition, safe, kjøleskap, Nespresso kaffemaskin og balkong eller terrasse. Bad med dusj med massasjedusj, toalett og hårføner.

 

Familierom
Pent innredede rom for 4 personer. Alle rommene inneholder to rom: et soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og en stue med to sovesofaer. I tillegg inkluderer rommet TV, klimaanlegg, kjøleskap, vannkoker, safe, kjøleskap, vannkoker og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Måltid

Frokost og middag inkl.

Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng og barnebasseng - Gratis internett - Halvpensjon
Strand 500 m - Lokalt sentrum (Platanes) 100 m - Rethymnon 5 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom