• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Nireas Hotel
Kato Daratso 73100, Chania, Greece
Hotellbeskrivelse

Nireas Hotel er et populært leilighetshotell i Kato Daratso, bare 4 km fra den populære havnebyen Chania. Her finner du et nydelig bassengområde med basseng for både store og små, og en deilig solterrasse med solsenger og parasoller. Den barnevennlige stranden ligger en kort spasertur fra hotellet, og det er flere butikker i nærheten.

 

I bassengbaren kan du kjøpe frokost og lette måltider i løpet av dagen. Innen kort gangavstand fra hotellet er det både supermarked og butikker hvis du foretrekker å tilberede dine egne måltider.


Hotellet er et godt utgangspunkt for alle som ønsker å bo i rolige omgivelser, men likevel nær Chanias store utvalg av restauranter, butikker, barer og kafeer.

 

Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets fellesområder. Vær oppmerksom på at forbindelsen både er ustabil og langsom, og at det ikke er mulig å streame filmer osv.

Rom informasjon

Studio leilighet
Pent møblerte leiligheter for 3 personer. Alle leilighetene har et kombinert soverom og stue med 2 enkeltsenger, 1 sovesofa, tekjøkken med det mest nødvendige kjøkkenutstyret, TV, air conditioning (ekstra kostnad), safe (ekstra kostnad) og balkong eller terrasse. Bad med dusj / badekar, toalett og hårføner.

 

Superior Studio leilighet
Hyggelige og nyrenoverte leiligheter for 3 personer. Alle leilighetene har et kombinert soverom og stue med 2 enkeltsenger, 1 sovesofa, tekjøkken med det mest nødvendige kjøkkenutstyret, TV, air conditioning (ekstra kostnad), safe (ekstra kostnad) og balkong eller terrasse. Bad med dusj / badekar, toalett og hårføner.

 

To-roms leilighet
Pent møblerte leiligheter med 2 soverom for 4 personer. Alle leilighetene er innredet med et soverom og et kombinert soverom og stue med 2 sovesofaer, tekjøkken med de mest nødvendige kjøkkenutstyrene, TV, klimaanlegg (ekstra kostnad), safe (ekstra kostnad) og balkong eller terrasse. Bad med dusj / badekar, toalett og hårføner.

Måltid

Måltider ikke inkl.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks:              Ca. 10 Euro pr. uke.

Klimaanlegg:                    Ca. 5 Euro pr. dag. (Studio)
                                           Ca. 7 Euro pr. dag. (2 roms leilighet)


De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng - Barnebasseng - Bassengbar - Gratis internett
Strand 350 m - Lokalt sentrum 300 m - Chania 4 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom