• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Pambos Napa Rocks Hotel
AYIA NAPA CYPRUS
Hotellbeskrivelse
I denne bygningen med en resepsjon venter det gjestene 194 rom. Fasilitetene omfatter følgende tjenester: bagasjeoppbevaring, en safe og et vekslingskontor. Via WiFi har gjestene tilgang til Internett på fellesområdene. Et supermarked og andre forretninger kan benyttes til innkjøp eller vindusshopping. Blant hotellets andre fasiliteter finner du en aviskiosk, et TV-rom og et lekerom. Ved ankomst med bil kan gjestene parkere den i garasjen eller på parkeringsplassen. Andre tjenester som tilbys, er romservice, en vekketjeneste og vaskeriservice. For den som ønsker å utforske omgivelsene, tilbyr sykkelutleien den nødvendige utrustningen.
plassering / beliggenhet
Strandhotellet Pambos Napa Rocks ligger midt i Ayia Napa sentrum. De nærmeste restaurantene og utestedene finner du rundt 300 m unna. Nærmeste flyplass er Larnaca (LCA), og ligger omtrent 45 km unna.
Rom informasjon
Et klimaanlegg og sentralvarme sørger for et behagelig inneklima på rommene. På de fleste rom regnes balkong som standard. Rommene har dobbeltseng. Verdisaker kan trygt oppbevares i en safe. En kjøkkenkrok med kjøleskap, komfyr og te-/kaffekoker er også tilgjengelig som standard. Vaskemaskin er tilgjengelig, og sørger for at gjestene får ytterligere komfort. Dessuten finnes det Internett-tilgang, telefon, TV og WiFi.
Mat / Drikke konsept
Det finnes en bar tilgjengelig. Hver dag serveres det en næringsrik frokost. I tillegg tilbyr overnattingsstedet snacks.
Sport og underholdning
Bassengområdet utendørs gir deg forfriskende badeopplevelser. Solsenger og parasoller sikrer deg noen avslappende stunder. I bassengbaren tilbys det forfriskende drikkevarer. For den som heller ikke på reiser klarer seg uten sport, tilbyr overnattingsstedet volleyball. Hotellet tilbyr sportsentusiaster mange aktiviteter også innendørs, som et treningsrom, bordtennis, biljard og dart. På overnattingsstedet finnes det ulike velværetilbud som spa, badstue, dampbad, hamam og massasjebehandlinger. Et diskotek og en nattklubb er blant de mulige fritidsaktivitetene. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 127107
Payment Type
Følgende betalingskort godtas: American Express, VISA, Diners Club, JCB og MasterCard.
Vis mer info Vis mindre
Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom