• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Panthea Holiday Village
AYIA NAPA CYPRUS
Hotellbeskrivelse
Ferielandsbyen tilbyr 94 leiligheter og 99 studioleiligheter som ligger fordelt på en 2-etasjers hovedbygning og en sidebygning. Resepsjonen er betjent døgnet rundt. Bagasjeoppbevaring, et lekerom, barnepass, et møterom, et myntvaskeri, en hotellege og et røykeområde står til disposisjon for gjestene på overnattingsstedet. WiFi er tilgjengelig på fellesområdene (uten ekstraavgift). I turskranken kan du få hjelp med å bestille utflukter. Komplekset har fasiliteter tilpasset rullestolbrukere. En suvenirbutikk og andre forretninger kan benyttes til innkjøp eller vindusshopping. En vakker hage og en lekeplass finnes på eiendommen til anlegget. Den som ankommer med eget kjøretøy, kan så sant det er plass sette det fra seg på parkeringsplassen til ferielandsbyen.
plassering / beliggenhet
Dette strandhotellet er et ideelt valg for foreldre og barn, og ligger midt i Ayia Napa sentrum. Nærmeste flyplass er Larnaca (LCA), og dit er det omtrent 40 km.
Rom informasjon
Et klimaanlegg og sentralvarme sørger for et behagelig inneklima på rommene. På de fleste rom regnes balkong som standard. Gjestene får en god natts søvn i sovesofaen. Det sikreste oppbevaringsstedet for gjestenes eiendeler er safen. Det finnes en velutrustet kjøkkenkrok med kjøleskap, minikjøleskap, komfyr, mikrobølgeovn og te-/kaffekoker. Strykejern/-brett er tilgjengelig, og sørger for at gjestene får ytterligere komfort. Dessuten finnes det Internett-tilgang, telefon med direktevalg, TV og WiFi. På badet – som er utstyrt med dusj – er en hårføner tilgjengelig. På badene sørger kosmetikkprodukter for ytterligere komfort. I tillegg kan du bestille rom tilpasset rullestolbrukere. For foreldre med barn er familierom tilgjengelig.
Mat / Drikke konsept
Serveringstilbudene omfatter en restaurant, en spisesal og en bar. Komplekset tilbyr følgende forpleiningsalternativer: halvpensjon og all-inclusive. Måltider som tilbys, er frokost, lunsj og middag. I tillegg tilbyr ferielandsbyen snacks. En spesiell attraksjon er «showcooking». Anlegget har et utvalg av drikkevarer med og uten alkohol.
Sport og underholdning
I tillegg til innendørs- og utendørsbassenger finnes det et badeområde for barn. I tillegg sørger forfriskende drikkevarer i basseng/snackbaren og en vannsklie for at alle badeglade er i godt humør. Solsengene under parasollene på terrassen innbyr til rekreasjon. Den som heller ikke på reiser klarer seg uten sport, kan more seg med tennis og boccia. Volleyball tilbys mot en ekstra kostnad. Treningsrom, biljard og dart er en del av sports- og fritidstilbudet til overnattingsstedet. Tilbudene i velværeområdet gir deg god avslapning, blant disse er et spa og en badstue. Mot en ekstra kostnad kan gjestene benytte seg av massasjebehandlinger. Barna kan leke i miniklubben (uten ekstraavgift) og danse og synge i minidiskoteket. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 127107
Payment Type
Følgende betalingskort godtas på overnattingsstedet: American Express, VISA og MasterCard.
Vis mer info Vis mindre
Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom