• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Papouis Protaras Hotel
PROTARAS CYPRUS
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at vi ikke har guideservice på Kypros.

 

Papouis Protaras Hotel ligger i det lille feriestedet Pernera, ca. 2 km fra Protaras. Med stranden en kort spasertur unna og All Inclusive inkludert, er det lett å slappe av og bare nyte ferien.

 

Hotellet har et hyggeelig område med plass til både store og små. Her kan du slappe av på en solseng i skyggen av en parasoll eller nyte deilige badeturer. De yngste gjestene kan plaske i det lille barnebassenget. Stranden ligger en kort spasertur fra hotellet hvor du kan nyte sol og salte bad.

 

Hotellet tilbyr badstue og massasje (ekstra kostnad) for alle som ønsker å unne seg en avslappende stund. Hvis du foretrekker å være aktiv, er det treningsstudio, tennisbane, squash- og volleyballbaner. For barna er det et spillrom med videospill, bordtennis og biljard. Det er også en lekeplass for de yngre barna. Hotellet arrangerer morsomme aktiviteter på dagtid og underholdning for hele familien på kveldene.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen som regel er både ustabil og treg, og at det ikke er mulig å streame film osv.

Rom informasjon

Standardrom – Landutsikt
Fine rom for 2 personer. Alle rommene er innredet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, minikjøleskap, safe og balkong. Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner.

 

Standardrom - Delvis Havutsikt
Fine rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene er innredet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, minikjøleskap, safe og balkong. Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner.

 

Standardrom – Havutsikt
Fine rom for 2 personer med mulighet for to ekstra oppreddninger. Alle rommene er innredet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, minikjøleskap, safe og balkong. Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Enkel All Inclusive

 

Frokost

07:30 – 10:00

Lunsj

13:00 – 15:00

Middag

19:00 – 21:30

Pool Bar

10:00 – 21:30

 

 

Importert alkohol, flaskedrikker, ferskpresset fruktjuice, is og spesialkaffe er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet.

 

Ingen alkoholservering til personer under 18 år.

 

Utendørs restauranter, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Mixx Travel blir informert.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng - Barnebasseng - All Inclusive - Gratis internett
Avstand til strand 500 m - Protaras sentrum 2 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom