• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Primera Suite Hotel
Sekerhane Mah. Gücüoğlu Sok No: 20, Alanya, 07400 Kart
Hotellbeskrivelse

Primera Hotel er et 3-stjerners All Inclusive-hotell som ligger sentralt i Alanya like ovenfor den 25 meter lange gaten. Kun en kort spasertur fra den store fredagsbasaren samt den lille "dolmusstasjonen" og Alanya sentrum og dets livlige havneområde. Det er ca 800 m til stranden og har et godt utgangspunkt dersom du ønsker å få tilgang til både det pulserende bylivet og strand, sol og bading med kortere avstander.

 

 
Hotellet er et enklere All Inclusive-hotell med god standard og mange tilbakevendende gjester. Vil du skjemme deg bort, er det et lite hammam på hotellet hvor du kan unne deg et tyrkisk bad med peeling og massasje. (Behandlinger mot ekstra kostnad). Hotellet tilbyr også bordtennis, dart og biljard (mot en avgift) som du kan bruke.

 


På området er det et større basseng med vannsklie og barnebasseng. Primera Hotel har ikke egen strand, men arrangerer en gratis strandbuss som går til Havana Beach på Kleopatra-stranden. Her kan du leie solsenger og parasoller på stranden, eller ved bassenget deres. Du har også muligheten til å prøve ut ulike vannsporter, som vannscooter og bananbåt (mot en ekstra kostnad). Det er ikke All Inclusive på stranden, mat og drikke kan bestilles, men koster ekstra.

 


Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Husk imidlertid at forbindelsen ofte er både treg og ustabil, og det er derfor ikke mulig å streame film e.l.

Rom informasjon

Økonomi rom
Lyst rom for 2 personer med mulighet for ekstra oppredning. Rommene er utstyrt med dobbeltseng eller to enkeltsenger, luftkondisjonering, TV, telefon, minibar, safe (ekstra kostnad) og balkong. Alle badene har toalett, dusjkabinett og hårføner.

Standard rom
Lyse rom for maksimalt 3 voksne og 1 barn. Rommene er utstyrt med dobbeltseng / to enkeltsenger / tre enkeltsenger og en sovesofa, luftkondisjonering, TV, telefon, minibar, safe (ekstra kostnad) og balkong. Alle badene har toalett, dusjkabinett og hårføner.


Familierom
Lyst rom med to soverom for maks 4 voksne og 1 barn med sovesofa som ekstra seng. Rommene er utstyrt med dobbeltseng og to enkeltsenger i hvert rom, luftkondisjonering, TV, telefon, minibar, safe (ekstra kostnad) og balkong. Alle badene har toalett, dusjkabinett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Enke alt inkludert

Mat & Drikke

Frokost

08:00 – 10:00

Lunsj

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Kaffe, te og kake

15:00 – 16:00

Bar

Sommer 10:00 – 23:00

Vinter     10:00 – 22:00

 

 

​ Importert alkohol, flaskedrikker, alle cocktailer, ferskpresset fruktjuice, iskrem og visse fasiliteter (inkludert leie av safe, hammam, badstue og massasje) er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet.

 

Ingen alkoholservering for personer under 18 år.

 

Utekafeer, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Mixx Travel.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks: Ca. 2 euro per dag betales direkte til hotellet.


Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Mixx Travel.

 

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng - Barnebasseng - Vannsklie  - Restaurant – Bar
Internett (mot angift) - Strand 800 m. - Alanya sentrum 600 m

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom