Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost

Mixx Travel nyhetsbrev
Mixx Travel nyhetsbrev
Tilbud, reisetips og nyheter på e-post?
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-Mail
Samtaletid
Ring
23966899
Kart

Remi Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Hotellbeskrivelse

Remi Hotel er et godt hotell, med en perfekt beliggenhet. Her bor du midt i byen og bare 150 meter fra Kleopatra Beach. Her er en god atmosfære og fine fasiliteter for både barn og voksne.


Solen kan nytes av det lille bassengområdet med basseng, barnebasseng og solterrasse med solsenger og parasoller. Du kan også ta vare på deg selv i hotellets eget spa med hammam, dampbad, badstue og massasje (alle behandlinger mot en ekstra avgift). Her er også et lite treningsrom med få redskaper, et mini-marked, frisør, møterom og biljard.


Oppholdet er med All Inclusive, og alle måltider serveres i buffetrestauranten. Det er også flere gode restauranter og kafeer i området.


Trådløst internett er tilgjengelig over hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Standard rom:

Pent innredede rom for 2 personer, med mulighet for en seng. Alle rommene har en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, TV, telefon, air condition, mini kjøleskap, safe (mot betaling) og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner. Rom for funksjonshemmede er tilgjengelig - vennligst spør når du bestiller.

Mat / Drikke konsept
Frokost
: 07:30 - 09:00
Sent frokost
: 09:00 - 10:00
Frokost
: 12:30 - 14:00
Kaffe, te og kake
: 16:00 - 17:00
Ettermiddag
: 19:00 - 21:00
 
Bar : 10:00 - 23:00
 
Importert alkohol, drikkevarer serveres i flaske, ferskpresset fruktjuice, iskrem, behandlinger i spa-senteret og frisør er ikke inkludert. i All Inclusive-konseptet.

Ingen alkohol dispensering for personer under 18 år.

Utendørsrestauranter, barer, svømmebassenger og andre aktiviteter kan lukkes i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Mixx Travel.

Remi Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost