• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Sava Hotel
Altınkum, Gazi Mustafa Kemal Blv. No:18, 07070 Konyaaltı/Antalya Kart
Hotellbeskrivelse

Sava Hotel er et mindre 3-stjerners hotell som ligger ca. 150 m fra den berømte Konyaalti -stranden, og ca. 5 km fra Antalya sentrum. Det er ikke mange fasiliteter her, men hotellet er koselig og pent innredet, og beliggenheten er perfekt for alle som ønsker å oppleve de mange mulighetene Antalya har å tilby.

 

Det er et lite bassengområde med et lite basseng og få solsenger, en restaurant og en lobby. I området rundt hotellet er det flere restauranter og lokale butikker. Hvis du vil utforske Antalyas mange kulturelle og historiske severdigheter, kan du enkelt komme deg rundt med offentlig transport.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen vanligvis er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer etc.

Rom informasjon

Standard rom
Enkelt, men pent innredet rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Vær oppmerksom på at rommene kan være annerledes innredet og i forskjellige størrelser. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, klimaanlegg og minikjøleskap. Bad med toalett og dusj. Et handikapvennlig rom er tilgjengelig - spør når du bestiller.

Måltid

Frokost.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng - Restaurant - Internett - Konyaalti -stranden 150 m - Antalya sentrum 5 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom