Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost

Mixx Travel nyhetsbrev
Mixx Travel nyhetsbrev
Tilbud, reisetips og nyheter på e-post?
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-Mail
Samtaletid
Ring
23966899
Kart

Select Apart Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Kadıpaşa, Sipahiler Cd No:7, 07400 Alanya/Antalya
Kartvisning

Select Apart Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Hotellbeskrivelse

Select Apart Hotel er et koselig leilighetshotell som ligger bare 100 meter fra tirsdagsmarkedet og den overbygde markedshallen, som er fulle av ferske råvarer hver dag. Hotellet er av eldre dato, men er veldig godt vedlikeholdt. Det er ikke mange fasiliteter her, men den gode beliggenheten og det imøtekommende personalet oppveier dette.


Her er et godt bassengområde med basseng og barnebasseng, bassengbar og en koselig restaurant.


Stranden og Alanya sentrum med det store basarområdet ligger ca. 1 km fra hotellet og du kan enkel ta deg dit med offentlig transport.


Trådløst internett i resepsjonen og bassengområdet. Vær oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame film og lignende.


Alanyas største sykehus ligger ved siden av hotellet. Støy forbundet med beredskap kan derfor oppstå.

Rom informasjon

Studioleilighet:

Hyggelige, enkelt møblerte leiligheter for 2 personer med mulighet for en ekstra oppreding. Alle leilighetene er innredet med en kombinert sove- og oppholdsrom med åpent kjøkken. Leilighetene inneholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, tekjøkken med mest nødvendig kjøkkenutstyr, TV, klimaanlegg (ekstra kostnad), safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj / badekar, toalett og hårføner.

 

To-roms leilighet:

Hyggelige, enkelt innredede leiligheter med to rom for maksimalt 5 personer. Alle leilighetene er innredet med et soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og en kombinert sove- og stue med sovesofa, tekjøkken med mest nødvendig kjøkkenutstyr, TV, air condition (ekstra kostnad), safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj / badekar, toalett og hårføner.

Select Apart Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost