• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Sırma Hotel
Side, Özal Cd. 624 Sok., 07330 Manavgat
Hotellbeskrivelse

Sirma Hotel er et godt familiehotell med god beliggenhet nær det koselige sentrum av Side. Hotellet har totalt 42 familierom med plass til 4 voksne og ett barn (opptil 11 år), og er derfor ideelt for barnefamilier.

 

Her er et koselig bassengområde med basseng og barnebasseng som innbyr til mange timers moro i vannet. Hotellets private strand ligger kun en kort spasertur fra hotellet, og her kan gjestene på Sirma Hotel fritt bruke solsenger og parasoller.

 

6 dager i uken arrangerer hotellets underholdningsteam aktiviteter på dagtid og kveldsunderholdning. Det er også en miniklubb og en lekeplass for barn i alderen 4-12 år (her snakkes ikke skandinavisk). I SPA-senteret er det god mulighet til å skjemme seg bort – det er både hammam, badstue og mulighet for massasje (alle behandlinger mot betaling).

 

Trådløst internett er tilgjengelig i lobbyen. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

 

Rom informasjon

Standard rom
Pent møblerte rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Rommet inneholder en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, air condition, safe (mot betaling), minibar (inneholder 2 flasker vann ved ankomst) og balkong. Bad med dusjkabinett, toalett og hårføner.

 

Familiesuite
Pent møblerte rom for maks 4 voksne og 1 barn. Rommet inneholder et lite soverom med to enkeltsenger, et soverom med dobbeltseng og en stue med mulighet for en ekstra oppredning for et barn. I tillegg inneholder rommet TV, telefon, klimaanlegg, safe (mot betaling), minibar (inneholder 2 flasker vann ved ankomst) og balkong. Bad med dusjkabinett, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Måltider

Frokost

07:00 – 10:00

Lunsj

12:30 – 14:00

Kaffe, te og kake

15:30 – 16:30

Middag

18:30 – 21:00

 


Barer

Lobby Bar

10:00 – 23:00

Beach Bar

10:00 – 23:00

 

 

Importert alkohol, ferskpresset fruktjuice, flaskedrikker, strandvannsport og enkelte fasiliteter (inkludert biljard) er ikke inkludert. i All Inclusive-konseptet.

 

Ingen alkoholservering til personer under 18 år.

 

Basseng- og strandhåndklær kan leies mot et gebyr.

 

Høy musikk fra animasjonsteamets aktivitets- og underholdningsprogram vil forekomme.

 

Utendørsbassenger, restauranter og barer kan være stengt i lavsesongen eller når været ikke tillater konstant bruk. Åpningstidene kan endres uten å informere Mixx Travel.

 

Utbudet av aktiviteter, underholdning etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng – Barnebasseng – All Inclusive – Gratis internett i lobbyen - Strand 10 m – 2 km Side

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom