Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost

vår e-post nyhetsbrev;
vår e-post nyhetsbrev;
Få reisetips og gode tilbud!
Velg land :
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-Mail
Samtaletid
Ring
23966899
Kart

Sunis Evren Beach Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at Mixx Travel ikke har guider i Side. Våre guider i Alanya kan kontaktes på telefon.


Sunis Evren Beach Resort er et stort 5-stjerners feriested som ligger ca. 7 km fra den sjarmerende byen Side. Enten du reiser som familie eller par, er det god mulighet for både avslapning, underholdning og aktiviteter på hotellet.


På det store bassengområdet er det god plass til alle, og vannsklier vil definitivt være en hit for barn og andre vannglade. Fra hotellet er det direkte tilgang til hotellets nydelige sandstrand. Her er også en miniklubb, som arrangerer morsomme aktiviteter for 4-12-åringer (her snakker ikke skandinavisk), samt bordtennis, bordfotball og biljard.


Hvis du trenger litt selvpleie, tilbyr hotellet et spa-senter med tyrkisk bad, badstue, innendørsbasseng og massasje (alle behandlinger mot en ekstra avgift). Hotellet organiserer daglige aktiviteter rundt bassenget om dagen og kveldsunderholdning.


Trådløst internett er tilgjengelig på hotellets fellesområder. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen ofte er både veldig langsom og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer etc.

Rom informasjon

Standard rom:

Pent innredede rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra seng. Alle rommene har en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, minibar (inkluderer vann og øl) vannkoker, safe og balkong. Bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner.


Familierom:

Pent innredede rom for 4 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene inneholder to soverom med henholdsvis. en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger samt TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, minibar (inkluderer vann og øl), vannkoker, safe og balkong. Bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner.

Sunis Evren Beach Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost