• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Sunlight Garden Hotel
Side, 1060. Sk. No:1, 07330 Manavgat/Antalya
Hotellbeskrivelse

Sunlight Garden Hotel er et flott hotell med en god beliggenhet i Side. Hotellet består av 29 mindre,

tre-etasjers bygninger, alle beliggende omgittt av en deilig, frodig hage. Oppholdet er med enkel All Inclusive, slik at du ikke trenger å forlate hotellet når du er sulten.

 

Hotellet råder over 2 bassenger, 2 separate barnebassenger og en basseng med vannsklier. Bassengområdene er koselige, omgitt av palmer og frodige blomster, og selvfølgelig solsenger og parasoller for gratis bruk av hotellets gjester. Foretrekker du sand og saltvann ligger stranden ca. 500 fra hotellet, og i høysesongen arrangerer hotellet gratis shuttleservice hit 3 ganger daglig.

 

I miniklubben, hvor det også finnes en lekeplass, kan alle barn i alderen 4-12 år møte nye venner. Her er det åpent et par timer hver formiddag og ettermiddag. Imens kan de større barn spille bordtennis eller biljard. På hotellet er det også et lite hamam og mulighet for en delig avslappende omgang massasje (mot betaling).

 

Vær oppmerksom på at det ikke er heis på hotellet.

 

Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets fellesområder. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer osv.

Vær oppmerksom på at barn regnes som voksne når de fyller 12 år
Rom informasjon

2-roms leilighet

Pent innredede to-roms leiligheter for max 3 personer. Alle leiligheter er innredet med et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og et kombinert sove- og oppholdsrom med en sovesofa. Leilighetene inneholder, telefon, TV, aircondition, safe (mot betaling), vannkoker, minikjøleskap og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

3-roms leilighet

Pent innredede tre-roms leiligheter for max 6 personer. Alle leiligheter er innredet med to soverom, hvert med en dobbeltseng eller to enkeltsenger samt et kombinert sove- og oppholdsrom med en sovesofa. Leilighetene inneholder, telefon, TV, aircondition, safe (mot betaling), vannkoker, minikjøleskap og to balkonger. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Enkel All Inclusive

 

Frokost

07:30 – 10:00

Lunsj

12:00 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Snacks

16:00 – 17:00

Is

13:30 – 15:30

Bar

10:00 – 23:00

 

 

Importert alkohol, drikkevarer servert på flaske, cocktails, friskpresset juice og spesialkaffe inngår ikke i All Inclusive konseptet.

 

Ingen servering av alkohol til personer under 18 år.

 

Utendørs restaurant, bar, svømmebassenger og andre aktiviteter kan være lukket i lavsesongen eller når været ikke tillater konstant bruk. Åpningstidene kan endres uten at Mixx Travel informeres om det.

Betalte tjenester
Leie av safe: 2 euro pr. dag
Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng - Barnebasseng - Vannsklier - Gratis internet - Strand ca. 500 m – Side sentrum ca. 2 km 

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom