• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Sunpark Garden Hotel
TrustYou Tooltip Text
Kadıpaşa, Sugözü Cd. No:34, 07400 Alanya/Antalya
Hotellbeskrivelse

Sunpark Garden er et barnevennlig hotell med gangavstand til både stranden og sentrum av Alanya. Her er det aktiviteter og underholdning for både store og små, og det fine bassengområdet med vannsklier er perfekt for en deilig badeferie med familien.

 

Hotellet har to bassenger og her kan du velge om du vil ha fart og sus i bassenget med vannsklier eller ta det med ro på en solseng i skyggen av en parasoll. De yngre gjestene har selvsagt eget barnebasseng å leke og plaske i. Foretrekker du å bade i havet er både Kleopatrastranden og Østre stranden en spasertur unna. Hotellet tilbyr gratis transport til Kleopatra-stranden et par ganger om dagen.

 

Vil du skjemme deg selv bort litt ekstra, har hotellet spaavdeling med hamam, badstue, massasje og frisør (mot betaling). For de yngre barna er det en lekeplass.

 

Här är det är helt upp till dig om din vistelse ska vara med All Inclusive, halvpension (frukost och middag) eller bara frukost.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Husk imidlertid at tilkoblingen kan være både ustabil og treg og at det kanskje ikke er mulig å streame film osv.

Rom informasjon

Promo Rom
Pent møblert rom for 2 voksne og 1 barn. Alle rommene har to enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, minibar, safe (mot avgift) og balkong. Bad med dusj, toalett, telefon og hårføner. Vær oppmerksom på at promo rom kanskje ikke har utsikt.

 

Standard rom
Pent møblert rom for 2 voksne og 1 barn. Alle rommene har to enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, minibar, safe (mot betaling) og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett, telefon og hårføner.

 

Familierom
Pent møblert rom for 4 personer. Alle rommene har et soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og stue med sovesofa, TV, telefon, luftkondisjonering, minibar, safe (mot avgift) og balkong. Bad med dusj, toalett, telefon og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Inkludert frokost, halvpensjon eller All Inclusive.

All Inclusive

Frokost

08:00 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 11:00

Lunsj

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Snacks

16:00 – 17:00

Kaffe, te og kaker

16:00 – 17:00

Bar

10:00 – 23:00

 

 

Importert alkohol, tyrkisk kaffe, flaskedrikker, ferskpresset fruktjuice og enkelte fasiliteter er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet.

 

Ingen alkoholservering til personer under 18 år.

  

Uterestauranter, barer og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten å informere Mixx Travel.

 

Utbudet av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks: Ca. 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.


Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Mixx Travel.

Vis mer info Vis mindre
Info

Bassenger – Barnebasseng – Vannsklie - Restaurant  – Gratis internett
Avstand til Kleopatrastranden 1,5 km – Sentrum 1 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom