• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Sunrise Jade Hotel
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at vi ikke har guideservice på Kypros.

 

Sunrise Jade Hotel er et elegant voksenhotell som ligger et steinkast fra stranden i rolige omgivelser. For en ekstra luksuriøs ferie, bestill et deluxe-rom med direkte tilgang til det felles bassenget.

 

Hotellets eksklusive bassengområde inviterer til late dager i solen og avkjølende bad. Slapp av i en solseng i skyggen av en parasoll eller nyt favorittdrinken din fra bassengbaren som har swim up-servering.. Nedenfor hotellet ligger en mindre strand for de som foretrekker å bade i havet.

 

Nyt havutsikten i loungebaren, skjemme deg bort deg selv litt ekstra i spa-avdelingen (ekstra avgift) eller ta en dukkert i innendørsbassenget. For den aktive reisende er det yoga og treningsstudio.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film ol.

Rom informasjon

Deluxerom
Elegant innredet rom i lyse farger for 2 personer. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, safe, minibar, espressomaskin, te og kaffe, badekåper og balkong. Bad med to vasker, dusj, toalett og hårføner.

Havutsikt mot tillegg

 

Deluxerom – Swim Up
Elegant innredet rom i lyse farger for 2 personer. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, safe, minibar, espressomaskin, te og kaffe, badekåper og terrasse med direkte tilgang til felles basseng. Bad med to vasker, dusj, toalett og hårføner.

Måltid

Frokost inkludert.

 

Utbudet av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

 

Vær oppmerksom på at utendørsfasiliteter som stranden, restauranten, baren og bassenget kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Mixx Travel blir informert.

Vis mer info Vis mindre
Info

Voksenhotell +16 – Bassenger – Restaurant – Bar – Gratis internett
Avstand til strand 50 m - Protaras sentrum 2 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom