• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Toxotis Hotel Apartments
Hotellbeskrivelse
Det vennlige personalet i resepsjonen hjelper deg gjerne med alt du måtte lure på. Leilighetshotellet tilbyr en rekke bekvemmeligheter som sikrer deg et komfortabelt og avslappende opphold, blant annet bagasjeoppbevaring, en safe og et røykeområde. WiFi er tilgjengelig på fellesområdene (uten ekstraavgift). En heis og fasiliteter tilpasset rullestolbrukere er tilgjengelige. En vakker hage og en lekeplass finnes på eiendommen til hotellet. Den som ankommer med sitt eget kjøretøy, kan sette det fra seg uten ekstraavgift på parkeringsplassen til overnattingsstedet. Omgivelsene kan takket være sykkelutleien også utforskes med sykkel.
Rom informasjon
På rommene er det et klimaanlegg. Til grunnutrustningen på de fleste rom hører det med en balkong, som innbyr til avslapning. Ekstrasenger kan fremskaffes på forespørsel. Te-/kaffekoker regnes også som del av standardutrustningen. Dessuten finnes det Internett-tilgang, telefon, satellitt-TV og WiFi (mot en avgift).
Mat / Drikke konsept
Det finnes en restaurant tilgjengelig. Leilighetshotellet tilbyr følgende forpleiningsalternativer: halvpensjon og all-inclusive. For småsultne og skrubbsultne tilbys det frokost, lunsj og middag. I tillegg tilbyr hotellet snacks. Du kan velge blant alkoholholdige drikkevarer.
Sport og underholdning
Det utendørs bassenganlegget med barneområde egner seg utmerket til aktiv rekreasjon og regelmessig trening i vannet. På solterrassen står solsenger og parasoller klare til bruk for gjestene. En rekke ulike tilbud gir deg avveksling, deriblant sykling/terrengsykling, et treningsrom og et spa. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 127107
Vis mer info Vis mindre
Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom