• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Victoria Princess Hotel & Apart
Cennetler Mevkii, 527. Sk., 07330 Manavgat/Antalya Kart
Hotellbeskrivelse
Victoria Princess Hotel & Apart er et enkelt, men koselig, familiedrevet leilighetshotell med en god beliggenhet ca. 1 km fra Sides gamleby og 800 m fra øststranden. Hotellet ble bygget i 2000, men renovert i 2019.

På hotellet finner du et lite bassengområde med basseng, barnebasseng og en solterrasse med solsenger, parasoller og en koselig bassengbar. Her kan dagen nytes. Hvis du vil ha sand og saltvann, er det mulig å bruke hotellets skyttelbuss i høysesongen, som går til stranden 3 ganger hver morgen. Her kan du som gjest på hotellet fritt bruke solsenger og parasoller. Basseng- / badehåndklær kan leies på hotellet.

Når du bor i en ferieleilighet har du muligheten til å tilberede dine egne måltider, men hotellet har også en god restaurant hvor du kan nyte deilige måltider (mot avgift).

Trådløst internett er tilgjengelig i lobbyen, i restauranten og ved bassengområdet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer osv.
Rom informasjon
Standard rom
Enkelt innredet rom for 2 personer. Alle rommene har dobbeltseng eller enkeltsenger, TV, klimaanlegg (ekstra kostnad), safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj og toalett.

Studio rom (1-roms leilighet)
Enkelt møblerte leiligheter med 1 soverom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle leilighetene er innredet med kombinert sove- og oppholdsrom med åpent kjøkken, dobbeltseng og sovesofa. Leilighetene inkluderer tekjøkken med de mest nødvendige kjøkkenutstyr, vannkoker, TV, air condition (ekstra kostnad), safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj og toalett.

2-roms leiligheter
Enkelt møblerte leiligheter med 2 soverom for 4 personer med mulighet for en ekstra seng for et barn. Alle leilighetene er innredet med et soverom med dobbeltseng eller enkeltsenger og en kombinert sove- og stue med åpent kjøkken og 2 sovesofaer. Leilighetene inkluderer tekjøkken med de mest nødvendige kjøkkenutstyr, vannkoker, TV, ett klimaanlegg (ekstra kostnad), safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj og toalett.
Mat / Drikke konsept
Måltider er ikke inkludert.
Betalte tjenester

Leie av klimaanlegg:               Ca pris: 5 euro per dag som betales direkte til hotellet.

Leie av sikkerhetsboks:          Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Mixx Travel informeres om dette.
Vis mer info Vis mindre
Info
Basseng - Barnebasseng - Bar - Strand 1,5 km - Side sentrum 1 km
Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom