Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost

vår e-post nyhetsbrev;
vår e-post nyhetsbrev;
Få reisetips og gode tilbud!
Velg land :
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-Mail
Samtaletid
Ring
23966899
Kart

Villa Side Residence Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at Mixx Travel ikke har guider i Side. Våre guider i Alanya kan kontaktes på telefon.


Villa Side Residence er et nydelig 5-stjernes Ultra All Inclusive-hotell, som ligger kun 5 km fra Sides gamleby. Hotellet er ideelt for familier som ønsker å bo i vakre omgivelser, nær både strand og by.


Her er et fint bassenområde med bassenger for både unge og gamle, inkludert et basseng med vannsklier og et barnebasseng. Hotellet ligger kun 300 meter fra den barnevennlige sandstranden Kumkøy. Her har du muligheten til å nyte solen og havet. I høysesongen har hotellet gratis transport til stranden et par ganger om dagen.


I høysesogen arrangerer hotellets eget animasjonsteam morsomme aktiviteter som vanngymnastikk og ulike konkurranser, og om kvelden er det underholdning for hele familien. Alle barn mellom 4 og 12 år kan finne nye venner i hotellets Miniklubb og leke på lekeplassen ( her snakkes ikke skandinavisk ).


I hotellets velværesenter er det rikelig med muligeter for skjemme seg selv bort, og hvis  formen skal opprettholdes, kan dette gjøres i treningsrommet.


Vær oppmerksom på at hotellet ikke tilbyr barnerabett for barn over 9 år.

Rom informasjon

Standard rom:
Pent mæblerte rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra seng. Alle rommene har en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger. Tv,telefon, air condition, mini kjøleskap, vannkoker, safe og balkong. Bad med dusj, toalett, telefon og hårføner.  Rom med tilkoblingsdør er tiljengelig- vennligst spør når du bestiller din reise. Handikapprom finnes tilgjengelig – vennligst spør når du bestiller.

 

Familierom:
Pent møblert rom for 4 personer, med mulighet for en ekstra seng. Alle soverommene inneholder to soverom med hendholdsvis, en dobbeltseng og / eller enkeltsenger, TV, telefon, air condition, mini kjøleskap, vannkoker, safe og balkong. Bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner.

 

Familierom med hems:
Pent møblert rom i 2 etasjer for 4 personer, med mulighet for en ekstra seng. Alle soverommene inneholder to soverom med henholdsvis en dobbelt seng og / eller enkeltsenger, TV, telefon, air conditin, mini kjøleskap, vannkoker, safe og balkong. Bad med dusj eller badekar, toalett, telefon og hårføner.

Mat / Drikke konsept
Ultra All Inclusive
Frokost : 07:30 - 10:00
Sen frokost : 10:00 - 11:00
Lunsj : 12:30 - 14:00
Middag : 19:00 - 21:00
 
Snacks (bassenger) : 11:00 - 15:00
Kaffe, te og kake : 11:00 - 16:00
Kveldsmiddag/Kveldsmat : 21:30 - 23:30
Midnatt snack : 00:00 - 07:00
 
Barer
Lobby Bar : 24 Timer
Pool Bar : 10:00 - 00:00
Restaurant Bar : 10:00 - 21:00
Strandbar : 10:00 - 17:30
 
A’la Carte – mot betaling
Sofra : 19:00 - 21:00 - Tyrkisk
Lagos : 19:00 - 21:00 - Fisk
Portofini : 19:00 - 21:00 - Italiens
 
Importert alkohol, faskeholdige drikker, ferskpresset fruktjuice, motorisert vannsport og noen andre fasiliteter ( inkludert bowling, biljard, og alle behandlinger på spa-senteret ) er ikke inkludert i Ultra All Inclusive-konseptet. Minibarene fylles opp med vann,brus og øl daglig. Badehåndklær er tilgjengelig for utlån.

Ingen alkoholservering til personer under 18 år.

Trådløst internett er tilgjengelig på hotellets fellesområder. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er veldig treg og at det ikke er mulig ¨streame filer etc. Oppgradering til høyere hastighet er mulig mot betaling.

Utendørsretauranter, barer, svømmebassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesong. Påningstiderkan endres uten at Mixx Travel er informert om dette.

Utvalget av underholdning, aktiviteter, etc vil bli begrenset utenfor høysesong.

Villa Side Residence Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost