Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost

Mixx Travel nyhetsbrev
Mixx Travel nyhetsbrev
Tilbud, reisetips og nyheter på e-post?
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-Mail
Samtaletid
Ring
23966899
Kart

Villa Sonata Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Kort informasjones liste

 Morgenmad  eller  All Inclusive 

 Pool - Børnepool - Restaurant - Bar

Gratis WİFİ ( Lobby ) - Strand 300 m - Centrum 300 m.

Hotellbeskrivelse

Villa Sonata er et lite leilighetshotell som har blitt svært populært blant skandinaviske gjester gjennom årene. Hotellet er bygget på kanten av Alanyas borg, og hotellet har flott utsikt over byen, havet og fjellene.


Her er to fine bassengområder: ett med barnebasseng og en som hovedsakelig brukes av hotellets voksene gjester. Det er også en fin restaurant som serverer både tyrkiske og internasjonale retter. På spa-senteret kan du nyte hamam, boblebad og massasje mot en avgift. Hvis du kan rive deg bort fra den vakre utsikten, kan du raskt gå til sentrum og den vakre Kleopatra stranden.


På hotellets takbar kan du nyte gode drinker til en 360 graders utsikt over alt som  Alanya har å by på. 


Vær oppmerksom på at svømmebassenger, takterrasse og tyrkisk bad (hammam) ikke er åpne i perioden 31. oktober til 1. april.


Hotellet anbefales ikke for funksjonshemmede og familier med små barn da hotellet ligger på toppen av en bratt vei.  Merk at transfer bussen ikke kan kjøre hele veien opp til hotelet, derfor må man gå ca 20 meter

 

I perioden Mai til Oktober er det mulig å velge et opphold med All Inclusive.

Rom informasjon

Leilighet med 2 rom ( Suite rom )

 Pent møblert to-roms leiligheter for opptil 4 personer. Alle leilighetene er innredet med en dobbeltseng / enkeltsenger, en kombinert sove – oppholdsrom med sovesofa og åpent kjøkken. Leilighetene inneholder te-kjøkken med de mest nædvendige kjøkkenutstyr, TV, air condition ( ekstra kostnad ), safe ( ekstra kostnad ), telefon og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.


Leilighet med 2 rom ( Panorama suite )

Pent møblerte leiligheter med 2 soverom for inntil 4 personer. Alle leilighetene er innredet med soverom med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger og en kombinert stur og oppholdsrom med sovesofa og åpent kjøkken. Leilighetene har kjøkkenkrok med det mest nødvendige kjøkkenutstyr, TV, air condition ( ekstra kostnad ), safe ( ekstra kostnad ), telefon og stor balkong med havutsikt. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept
All Inclusive
Frokost : 08:00 - 10:00
Lunsj : 12:30 - 14:30
Middag : 19:00 - 21:00
Bar : 10:00 - 22:00
 
Måltider serveres fra buffet – eller a’la carte menyen, avhengig av antell gjester.

Importerte drikkevarer, drikke på flasker, ferskpresset fruktjuice og spsiell kaffe er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet.

Ingen servering av alkohol til personer under 18 år.

Utendørs restauranter, barer og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten at Mixx Travel er informert om dette.
Hotel detaljer

Hotellets restaurant meny serverer tyrkisk og egenkombinerte retter. I høysesongen organiserer hotellet grillfet en gang i uken med underholdning. Frokost serveres som en åpen buffe. Hotellet har en perfekt beliggenhet hvor du kan nyte vakker panoramautsikt over Alanya og Middelhavet.

Villa Sonata Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost