• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99

Sommerferie 2021

Bestill din ferie for 2021 nå


Nå kan du booke din neste års ferie til Tyrkia under årets sommerferie! Sørg for å forhåndsbestille årets viktigste og beste reise med hele familien MED opp til 800:- kroner i rabatt per person. Og ikke minst: de som bestiller nå kan velge og vrake mellom alle de beste og mest populære hotellene, de som tar slutt først. Du behøver bare betale depositumsavgift nå og vi har funnet noen riktig bra hotell til deg.

Hotell du kan stole på - vi vet at det kommer til å bli en bra ferie.


Vi måler og følger opp hele tiden de hotell vi arbeider med i Tyrkia gjennom ett møtesystem vi har utviklet selv. Hva sier gjestene? Holder hotellet kravene og holder man den kvalitet vi og våre gjester forventer? De hotell du ser her er hotell og ferieanlegg vi virkelig liker. Her kommer du og familien få en riktig bra ferie - med eller uten All Inclusive.

Kanske raskt fullbooket neste sommer?


Vi var tvunget å flytte hundretalls gjester fra i år til neste sommer på grunn av corona. Vi vet att vi kommer til å få tak på flyseter neste sommer men vi vet inte hvor mange. Om du vil være sikker på å kunne reise neste sommer anbefaler vi at du forhåndsbestiller så snart du kan.