• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99


 

Bestill din ferie i 2022 - med ekstra trygghet

Vi har gjort det hele enklere med en Trygghetspakke

* Gjelder charterfly fra sommeren 2022. Gjelder ikke på rutefly i 2021 (Norwegian, SunExpress).


Null gebyrer ved endring


Vi har nå oppgradert våre betingelser for endring av reiser slik at du IKKE skal betale gebyr såfremt du har behov for å endre din reise. Du kan helt inntil 30 dager før den planlagte avreisedato fritt endre dato til en annen avgang innenfor samme kalenderår. Evt differanse skal betales og er prisen lavere på den nye avreisedato refunderes differansen ikke.

Ingen reise - full refundering


Overveier du å bestille en reise hos oss, men er usikker på hvordan den nåværende corona-situasjon utvikler seg, så kan du trygt bestille den nå. Hos Mixx Travel sørger vi nemlig for at du får full refundering såfremt reiserådene forhindrer deg i å reise til en av våre destinasjoner. Og det gjør vi hurtig - senest 7 dager etter tidspunktet for avbestillingen. 

Særlige betingelser for reiser med rutefly - 2021/2022


Reiser med rutefly kan ikke annulleres med mindre flyselskapet kansellerer flyet. Navneendringer kan ikke foretas.

Oss kan du stole på


Vi har gjennom hele denne perioden (som nok er den vanskeligste for reisebransjen noensinne) satt en ære i å behandle våre kunder korrekt, vennlig og profesjonelt. Hvordan vi har klart den oppgaven kan du lese om her på Trustpilot.dk, hvor vi i øyeblikket har en rating på 4,5 av 5 mulige etter over 500 anmeldelser. 

Vi er ikke i tvil om at vi kommer gjennom dette, kikker fremover mot sommeren og gleder oss til å - som alltid - kunne gi deg Mye mer ferie for pengene.

NB: Ovennevnte tilbud og reisevilkår er spesialtilbud som Mixx Travel kan endre uten varsel.