• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
 • 23 96 68 99
Se alle bilder
Ark Suite Apart
TrustYou Tooltip Text
Kadıpaşa Mahallesi Keykubat Bulvarı No:8 07400
Hotellbeskrivelse

Ark Suite Apartment er et stort og innbydende leilighetshotell som ligger innen gangavstand fra tirsdags Bazaren og merkedshallen som er full av frisk frukt, grønnsaker og fisk hver dag. På hotellrommet har du muligheten til og lage dine egne måltider med ferske råvarer.


Her er god plass for hele familien og med både en restaurant, to barer og flere svømmebasseng for både store og små, er det ikke sikkert at du ønsker å forlate hotellet.


Her finner du en fin hage, en lekeplass for de små, bordtennis og biljard. Hvis du vil ta vare på deg selv kan du bruke hotellets tyrkiske bad og badstue eller besøke frisøren.


Den berømte Kleopatra stranden ligger ca 950 m fra hotellet. I høysesongen arrangerer hotellet gratis strandbusservice. Hvis du ikke vil lage mat selv mens du er på ferie er det mulig å kjøpe frokost,  halvpensjon eller All Inclusiv. Dette kan kjøpes ved ankomst og betales direkte til hotellet.

Trådløst internett er tilgjengelig. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen ofte er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.
Rom informasjon

To Roms leilighet:
46 pent innredede to-roms leiligheter, bestående av et soverom og en stue med kjøkkenkrok med mulighet for 2 oppredninger på sovesofa. Alle leilighetene har kjøkkenkrok med minikjøleskap og det mest nødvendige kjøkkenutstyr, aircondition ( mot betaling ), safe ( mot betaling ), telefon, TV og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Økonomirommene er innredet som to-romsleilighetene, men disse ligger i første etasje.


Tre Roms leilighet:
18 pent innredede leiligheter med tre rom, bestående av to soverom og en stue med kjøkkenkrok, med mulighet for 2 oppredninger på sovesofaen. Alle leilighetene har kjøkkenkrok med minikjøleskap og det mest nødvendige kjøkkenutstyr, aircondition ( mot betaling ), safe ( mot betaling ), telefon, TV og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner. 

Mat / Drikke konsept
Måltider ikke inkl.
Betalte tjenester

Leie av aircondition:  Ca pris: 5 euro per dag som betales direkte til hotellet.
Leie av safe:               Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Mixx Travel informeres om dette.

Vis mer info Vis mindre
Info
Basseng - Barnebasseng - Vannsklier - Restaurant - Bar - Gratis Internett - Kleopatra strand 950m - Alanya sentrum 2km
Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom